Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem figyelmes és odaadó velem, de már szinte sosem tüzes? Ez hiányzik nekem, mit tehetnék?
13 éve vagyunk együtt. Naponta mondja, hogy szeret. Kedves, figyelmes, udvarias, megértő. Ha megkívánok valamit, hajlandó késő este is elmenni beszerezni / ezt csak nagyon ritkán használom ki, nem akarom mozgatni/. Maximálisan elfogad olyannak, amilyen vagyok, sosem kritizál. Néha azt a 4-5 kiló pluszt jegyzi meg finoman, ami van rajtam. Képes még tamponért is elmenni a boltba, vagy bármi csajos dologért, ha erre van szükségem. Mindent megvesz, amire vágyom /normális korlátokon belül, de nem vagyok az a költekezős, vásárolgató típus/ Az utcán fogja a kezem, alvás közben átölel, szokott hozzám bújni. Néha megcirógat.
Azt mondja, boldog velem, ezért hord a tenyerén.
Viszont ez a viselkedése nincs szinkronban a szexualitásával. Ugyan az első években tüzes volt, naponta szexeltünk, és voltak azóta is hasonló fellángolások, de lényegében ez a dolog elszürkült. Szex kb. hetente van, néha sűrűbben, de volt, hogy ritkábban. Apró meglepikre már egyáltalán nem számíthatok, pedig pár éve még kis fecniket tett a párnára, a tükörre szívet írt, csokit hozott...Szóval nem áll távol tőle a romantika. Az elmúlt pár évben miért szűnhettek meg ezek? Mit rontok el?
Én gyakran bókolok neki, dicsérem, igyekszem jó társa lenni. Tudja, hogy imádom őt.
Azt hiszem, mint nő, vesztettem el az érdeklődését.
Pedig mások szerint csinos, dögös, nőies vagyok. A férjemnek ez miért nem elég izgalmas már? Ha megkérdezem, persze esküdözik, hogy nem így van, hogy még álmában is csak engem kíván stb., de akkor én ezt miért nem így érzem? Talán túlzottan nyitott könyv vagyok? Nincs bennem elég sejtelem? Túl kiszámítható vagyok és ez unalmas? Röviden: nem érdemes jó kislánynak lenni? Akiket ő a környezetünkben kritizálni szokott, hogy hisztis és szórja a pénzt és jaj de jó, hogy én nem vagyok olyan, stb, azokat a nőket a párjuk elhalmoz plüssökkel, virágokkal.... Nekem meg a romantika, a tűz, a testiség csak spórolósan jut. Azt érzem, boldognak kellene lennem, miért vagyok mégis néha olyan boldogtalan? Már saját magamat sem értem, most hogy ezt így leírtam:( Segítsetek!
"Kijön a fürdőszobából, én meg ott fekszem meztelenül az ágyon,"
"Több ilyen próbálkozásom is volt"
Én például szeretem a mákos tésztát.
De rohadtul utálnám, ha állandóan ezt raknák elém, akár merre is megyek a lakásban!!
Naponta beszélgetünk, minden problémát megbeszélünk, mint ahogy ezt is már sokszor. Szépen, nyugodtan, őszintén. Ő sem tudja, pedig napközben mindig kíván, de este meg már nem. Akkor már fáradt, nincs kedve. Na de 2 hétig is akár? Ellenben volt olyan időszakunk, kb 2 éve, mikor túl mélyre csúsztunk ebben és megijedtünk, mert már majdnem vége lett a kapcsolatnak. Akkor naponta működött. Most megint romlik a dolog erősen, és nem szeretnék megint a szakításig jutni. Ja, és nem én akartam szakítani a kevés szex miatt, hanem ő viselte nehezen a kisgyerekes időszakot.
De hiába elemezgetjük, boncolgatjuk és akkor úgy tűnik, nincs itt semmi gond, mikor mégis van.
Egyébként ha végre eljutunk odáig, akkor szuper a szex. Akkor ő is mindig mondja, nem érti, hogy miért nem csináljuk gyakrabban....
12-es, igazad van, de talán rosszul fogalmaztam. Itt egy konkrét próbálkozást idéztem. Az, hogy több ilyen próbálkozásom volt, azt meg úgy kell érteni, hogy többször is igyekeztem elcsábítani, persze más-más módokon, de ezt az idő és a szövegméret korlátozottsága miatt nem akartam egyenként felidézni konkrétan. Meg nem is akartam senkit untatni, mert gondoltam, mindenkinek van fantáziája...
De megismerlek a többi hozzászólásod és a %-od alapján, tudom, neked leginkább a kötekedéshez van fantáziád, hasznos dolgot nem nagyon szoktál írni.
"Pedig mások szerint csinos, dögös, nőies vagyok."
Mások nem látnak meztelen...a ruha sokat takar. Jut eszembe, amit a férjed emleget, az a 4-5 kiló, az tényleg 4-5 kiló vagy 25, teszem azt...
12-es, több regisztrációd is van, vagy csak ez a kettő? Az 55 meg az 57 %-os. Legalább válts stílust, hogy ne legyen ennyire kézenfekvő :)
Utolsó válaszoló, ritkán jön össze napközben a munka és a gyerekek miatt, ez persze feldobja a dolgokat, de sajnos kevés rá a lehetőség.
Te kérdező!
Te 1 nagyon hü*ye egy nő vagy!
Komolyan azt hiszed, hogy akik nem értenek egyet veled, azok mind egyetlen embernek a hozzászólásai??!
Tudod mit, kellenél a fenének.
A férjed is biztosan unja már, hogy amíg ő dolgozik, te csak mereszted egész nap a pucér, és elhízott se**edet, amikor meg hazajön, elé tolod!!
Részemről befejeztem, mert rohadtul unom, az otthonülésben elhízott, szexmániás, primitív libákat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!