Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem elhanyagolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhanyagolja a gyerekeket és engem is. Mit tehetnék, hogy változtasson a napjain?

Figyelt kérdés
Fizikailag nem megterhelő munkát végez. Telefonos ügyfélszolgálaton dolgozik, napi 8 órában, napi kb. 1 órát utazik. Mikor hazaér, eszik, majd fáradtságra hivatkozva elvonul tv-t nézni, gépezni vagy aludni. Már sokszor próbáltam vele megbeszélni ezt, de mintha meg sem hallaná amit mondok. Az egészségét is féltem, mert elég sokat hízott az utóbbi időben, valószínűleg pont az életmódja miatt. Mit csináljak, hogy észrevegye magát?
2015. jan. 10. 07:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a volt ferjem. En irodaban dolgozok, zaraskor egy hetig is nyomtuk a 12.5 orat (anyukam jott es latta el a gyerekeket), amikor hazaertem hulla faradtan akkor nem volt kifogas hogy faradt vagyok A mostani helyemen mar nincs ennyi tulora de vannak nehezebb napok, de ha hazamegyek egy kis pihenes utan azert par dolgot meg tudok csinalni, ugyhogy ez nem kifogas.

A beszeljetek meg tanacsot adok meg nagyon el vannak tevedve ha azt hiszik mindenkivel le lehet ulni es beszelni. Tobbszor probaltam szepen, kertem, hogy o mondja meg mit tud bevallalni, utasiyottam, sztrajkoltam, mindent kiprobaltam. Volt hogy bologatott hogy igazam van de majd holnaptol....

Hogy miert mentem hozza es szultem gyereket? Mert nem ilyen volt csak ellustult.

Kerdezo: vagd ki a francba, addig ugyse fog semmit csinalni.

2015. jan. 10. 10:16
 12/13 anonim válasza:
Az első vagyok. Ha már ilyen alpári módon beszélgetünk, akkor azért "csináltattam fel magam", mert 6 éve diagnosztizáltak egy betegséget, ami miatt nem eshettem volna teherbe. 6 évig nem is estem... Amikor pozitív lett a teszt, hetekig csak petezsákot láttak, babát nem. Na ez az oka annak, hogy megtartottam. Hülye apuka ide, vagy oda. És köszönöm az előítéletet... mellesleg nem is kértem , hogy bárki is sajnáljon, sőt..nagyon is boldog vagyok hogy 6 év után anya lehetek.
2015. jan. 10. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azok ketten, akik itt írják, hogy operatornak lenni így nehéz, meg úgy nehéz. Igen. Nehéz. Én dolgoztam olyan cégnél, ahol diszpécser voltam, és minket hívtak fel, ha egy műszer bedoglott, nekünk kellett mérnököt találnunk, napi nyolc órát telefonon töltöttem szinte perc szünet nélkül. Majd csoportvezeto lettem egy másik cégnél, ahol meg minden panaszkodó, őrjöngő ügyfelet hozzám kapcsoltak. DE : utána meg anya lettem.. Na, hát egyik munka sem volt olyan nehéz, mint az első fél év, a has fajassal, éjjeli etetessel, stb. Szóval csak azt akarom ebből kihozni, hogy anyuka is lehet fáradt, és apukának a munkára hivatkozva nem kéne kihuznia magát minden alól. Másik felvetes : akkor apuka ezentúl a munkája miatt SOHA semmit nem fog csinálni?!? Es ez így normális?!? Munka, tv, slussz, a gyerekeknek meg nincs apjuk? Akkor sem fog csinálni semmit, ha anya is vissza megy dolgozni? Ő már semmit nem fog ezentúl csinálni, mert ő operátor, aztán hú. Én gyerek után vissza mentem dolgozni, és gondolom, mondani sem kell, hogy nem ültem le minden este tvt nézni...
2015. jan. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!