Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhanyagolja a gyerekeket és engem is. Mit tehetnék, hogy változtasson a napjain?
Nekem is ilyen volt a volt ferjem. En irodaban dolgozok, zaraskor egy hetig is nyomtuk a 12.5 orat (anyukam jott es latta el a gyerekeket), amikor hazaertem hulla faradtan akkor nem volt kifogas hogy faradt vagyok A mostani helyemen mar nincs ennyi tulora de vannak nehezebb napok, de ha hazamegyek egy kis pihenes utan azert par dolgot meg tudok csinalni, ugyhogy ez nem kifogas.
A beszeljetek meg tanacsot adok meg nagyon el vannak tevedve ha azt hiszik mindenkivel le lehet ulni es beszelni. Tobbszor probaltam szepen, kertem, hogy o mondja meg mit tud bevallalni, utasiyottam, sztrajkoltam, mindent kiprobaltam. Volt hogy bologatott hogy igazam van de majd holnaptol....
Hogy miert mentem hozza es szultem gyereket? Mert nem ilyen volt csak ellustult.
Kerdezo: vagd ki a francba, addig ugyse fog semmit csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!