Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mihez kezdjek elkényelmesedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek elkényelmesedett, ellustult férjemmel? Hogyan változtassak rajta?

Figyelt kérdés

Nagyon rendes ember, de mostanra a végtelenségig elkényelmesedett. Próbáltam/ próbálom bevonni az otthoni munkákba vagy a gyerekek körüli tennivalókba, de vagy direkt vagy figyelmetlenségből, de mindig elront valamit, amivel eléri, hogy nekem ugyanúgy meg kelljen csinálnom, esetleg még plusz munkám is legyen vele.

Én mostanra kezdek kikészülni. Fizikailag is megterhelő, hogy mindent egyedül kell csinálnom és szellemileg is, mert mindent nekem kell észben tartanom, a legapróbb dologig. Emellett, gondolom pont az egyre gyakoribb kifakadásaim miatt, egyre többször megkapom, hogy ez nincs kész, az nincs kész, lehetnék szervezettebb, csinálhatnám jobban is, neki jobban menne...

Ő dolgozik, 8 órában, irodai munkát és minden egyes nap úgy esik haza, mintha halálosan fáradt lenne. Eszik gépezik, alszik, ha pedig éppen akkor vagyok hulla fáradt, mikor neki beszélgetni, romantikázni lenne kedve, akkor megint én leszek a rossz, mert nem jól osztom be az időmet, pedig egész nap itthon vagyok a gyerekekkel.

Már próbáltam szép szóval, veszekedve, sírva, de rövid javulás után visszatér minden a régi kerékvágásba.

Most este még meg is sértődött, mert felébredt mikor én lefeküdtem és próbált kezdeményezni, de én azt mondtam neki, hogy "Ha vakolni fáradt voltál, ehhez se legyen energiád!". Erre egész reggel duzzog, mint egy gyerek és várja, hogy bocsánatot kérjek. Fel nem tudom fogni, hogy egy felnőtt férfi hogyan viselkedhet ilyen gyerekesen.

2015. jan. 7. 06:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
69%

Kedves #28-30!

Egyet kell értenem veled! És elismerem, az igazadat. :-)

#28 Az esti fürdetésben, én is mindig részt veszek, amikor kicsik voltak, akkor azért, amit írtál, most meg azért, hogy menjenek már végre. :-) A lefekvés utáni puszira, és ölelésre már az elejétől rászoktattam őket. Ma már el sem alszanak nélküle, és örülök neki, hogy akkor is hívnak ha nincs kedvem megmozdulni, ehhez ragaszkodnak már. :-)

Ezt a részt tekintve, én is tisztelem, becsülöm, és meghajlok a kérdező hölgy előtt. :-)

#29 Bocsi, ebben is igazad van. Egyetlen mentségem, hogy én az építkezésre összpontosítottam, és másra nem gondoltam.

Mivel én sem szeretek korán kelni, főleg, hogy sokáig melózok (kivéve most, most élni sincs sok kedvem), ezért ezt nálunk úgy oldjuk meg, hogy anya elviszi a gyereket, én meg felkelek előbb, és vigyázok a másikra. És bizony belefér az is, hogy aznap késéssel megyek melózni. Persze ezt nem mindenki teheti meg. :-(

#30 Könnyen lehet, hogy van benne túlzás, de alapvetően hiszek a kérdezőnek.

Sajnos saját bőrömön is tapasztaltam, hogy egy feleség, egy szorgos férfiből, könnyedén tud lusta disznót csinálni. Úgy, hogy biztos benne, hogy a férjével van baj.

36F

2015. jan. 9. 00:08
 32/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszi :-) tényleg el nem tudom képzelni, hogy lehet egyedül altatni három gyereket minden nap:-) nekem kettő van, de a kisebb régen olyan sokáig szopott este, hogy addig a nagynak is alvás ideje volt már, én nem is tudom, mit csináltam volna a férjem nélkül. Most már könnyebb. Szóval nem vagyok férfi gyulolo, sőt, én napi szinten mondom a férjemnek, mennyire szükségem van rá. Igazából két fele nő tud férfit ellustitani, az egyik a mártír típus, a másik meg az, aki gyengíti a férje kompetenciait (ne teregess, mert úgysem csinálod jól.. stb) illetve ezek kombinációi
2015. jan. 9. 10:32
 33/33 anonim ***** válasza:

#33 Kár, hogy nem az én feleségem vagy... :-(

36F

2015. jan. 9. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!