Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mihez kezdjek elkényelmesedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek elkényelmesedett, ellustult férjemmel? Hogyan változtassak rajta?

Figyelt kérdés

Nagyon rendes ember, de mostanra a végtelenségig elkényelmesedett. Próbáltam/ próbálom bevonni az otthoni munkákba vagy a gyerekek körüli tennivalókba, de vagy direkt vagy figyelmetlenségből, de mindig elront valamit, amivel eléri, hogy nekem ugyanúgy meg kelljen csinálnom, esetleg még plusz munkám is legyen vele.

Én mostanra kezdek kikészülni. Fizikailag is megterhelő, hogy mindent egyedül kell csinálnom és szellemileg is, mert mindent nekem kell észben tartanom, a legapróbb dologig. Emellett, gondolom pont az egyre gyakoribb kifakadásaim miatt, egyre többször megkapom, hogy ez nincs kész, az nincs kész, lehetnék szervezettebb, csinálhatnám jobban is, neki jobban menne...

Ő dolgozik, 8 órában, irodai munkát és minden egyes nap úgy esik haza, mintha halálosan fáradt lenne. Eszik gépezik, alszik, ha pedig éppen akkor vagyok hulla fáradt, mikor neki beszélgetni, romantikázni lenne kedve, akkor megint én leszek a rossz, mert nem jól osztom be az időmet, pedig egész nap itthon vagyok a gyerekekkel.

Már próbáltam szép szóval, veszekedve, sírva, de rövid javulás után visszatér minden a régi kerékvágásba.

Most este még meg is sértődött, mert felébredt mikor én lefeküdtem és próbált kezdeményezni, de én azt mondtam neki, hogy "Ha vakolni fáradt voltál, ehhez se legyen energiád!". Erre egész reggel duzzog, mint egy gyerek és várja, hogy bocsánatot kérjek. Fel nem tudom fogni, hogy egy felnőtt férfi hogyan viselkedhet ilyen gyerekesen.

2015. jan. 7. 06:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

kedves párod f10kor indula melóba, értem.

na de milenne ha eygszer felkelni és vmit csiálni?

mert gondolom durmol 9ig, amíg te lefutsz három kört

2015. jan. 7. 17:33
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
A férjed gáz, és innen üzenem, hogy szégyellje magát. Te nem szimplán gyesen vagy, hanem kertet gondozol, ellatod anyosekat (!!) még csak nem is a saját szüleid, plusz epitkezel.. Ő meg felkel 9-kor,ul nyolc órát egy irodában és sluszz.. Szép, mondhatom...
2015. jan. 7. 17:38
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és neked pedig gratulálok, más nő hét hetes baba mellett még bőven gyermekágyi időszakot játszik, azaz két etetés között pihen, alszik, és segítséget kap, nem pedig segítséget nyújt. Az én férjem, amikor a baba éjjel kelt, akkor munka után kapta ki a kezemből és zavart el aludni, szóval férjed duplán szégyellje magát, hogy te éjjel kelsz, és még este is egyedül rendezed a gyerekeket!
2015. jan. 7. 17:41
 24/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, én a helyedben nem csinálnám az építkezős munkát. nevetséges az egész, hogy ezzel egyedül vagy hagyva.

a többit azt igazából nem gondolom olyan vészesnek: kimerítő, de mégiscsak a gyerekeiddel vagy, nem valami idegen cég faxságait intézed + utána házimunka.

viszont az egész napos meló után megérdemelnéd a pihit, az tuti.

én nem csinálnám az építkezést, mert a férjed sosem fog felébredni, ha mindent megcsinálsz helyette.

2015. jan. 7. 21:42
 25/33 anonim ***** válasza:
35%

Miert vallaltal gyereket ha egyedul csinalod

Bolrond vagy tuti

2015. jan. 7. 21:51
 26/33 Bence_ ***** válasza:
100%

Ha ez nem egy fikció akkor marha elkeserítő.

Alig alszol. Jó ha nettó 4 óra. Ennyitől égnek állna a hajam. Három gyerek mellett van egy kamasz fiad. (férj)

2015. jan. 8. 01:04
 27/33 anonim ***** válasza:
43%

Így már mindjárt más! Végre megjöttek a férfigyűlölők is. :-) Üdvözlöm a hölgyeket. :-)

Nagyon rossz a férjed munkaideje, de tudom, hogy ez van. Igaz a 8-20-ig sem jobb. Annak nincs értelme, hogy korábban keljen, mert úgysem tudna csinálni semmit érdemben. Este meg mire hazaér...

Tényleg maximum besegíteni tudna a házimunkába. Építkezésen ilyenkor már nem sok mindent lehet csinálni. De én is azt mondom, hogy te ne vakoljál, bár el sem tudom, képzelni, hogy egyedül, sötétedés után, tudsz olyan vakolatot csinálni, aminek van is értelme. Valószínű, hogy ezekkel a munkákkal csak visszatartod magatokat. Sok ilyen nőt ismerek (pl.: anyám is). Meg szakad a sok felesleges, károkat okozó munkákban, csak azért mert csinálni kell, mert sürgős. Ő csinálja egyedül a férje meg egy utolsó tróger, mert nem segít neki (pl.: apám). Holott a férj tudja, hogy felesleges, és csak hátráltatja ezzel a melót. De ha egyszer nem érti meg az asszony? Akkor hadd csinálja. Tudod mennyi többlet munkánk van anyáméknál, csak azért, mert mindenki lusta, csak Ő dolgozik egyedül? Sokkal több kárt csinál, mint hasznot. És a körülötte lévőket is csak megőrjíti. Lehet, ha éjjel nem csinálnál semmit, akkor a kőművesnek nem kellene kínlódnia a "munkád" kijavításával, és sokkal előbb végezne. És te sem fáradnál el. Azt meg, meg se próbáld beadni nekem, hogy csak azért halad az építkezés, mert te csinálod. Úgysem hiszem el, hogy egyedül felépítesz egy házat.

Nem lehet, hogy tényleg fáradt? Erre még nem gondoltál? Lehet, hogy szednie kéne vitaminokat. Én a napsütésben gyengülök annyira el, hogy szinte állni sem bírok. Amíg mások jól érzik magukat, és tudnak melózni, énnekem járni sincs erőm. Persze senki sem hiszi el. Csak beszólnak, hogy minek ásítozok. Ha nem szednék vitaminokat, akkor egész nap csak aludnék.

Szerintem a cseszegetés helyett beszélgess vele, éreztesd vele, hogy szükség van rá, és szereted. De ne visítva!!! Ahogy szoktátok. Könnyen lehet, hogy nem látja az értelmét az egésznek, talán még élni sincs kedve. Ha sok volt a visítás, és kevés a szex, akkor jó esélyed van rá, hogy kezd depressziós lenni. Onnan pedig csak te hozhatod vissza. Ha elfogadod, belátod, hogy baj van, és akarsz javítani a helyzeteteken.

Hagyd a férfimunkát, és ne is szólj bele, végezd a nőit. Ne rombold tovább az önbecsülését. Bízzál benne! Ha hagyod érvényesülni, akkor tudni fogja ő is magától, hogy mi a dolga, és el is fogja végezni. Lehet, hogy eleinte ösztönözni kell egy kis udvarlással, de ha tényleg szereted, akkor az menni fog. És ne szóld le, hanem örülj neki, hogy van, állj mindig mellette - legyél a társa.

36F

2015. jan. 8. 02:30
 28/33 anonim ***** válasza:
27-es,szinte mindenben egyet értek veled, egy kivételével. A férfinak az esti furdetesben, altatásban azért kéne hogy legyen igénye (!) részt venni. Kislányom egy éves, és a férjem mindig ott van a furdetesnel és áhítattal nézi, ahogy a kicsi pancsol, a nagynak esti mesét olvas.. stb pedig nem kérem erre, csak szimplán szereti a gyerekeit. Ez a nő estevhárom gyereket altat, furdet egyedül , úgy, hogy a hét hetes még szopik, le merem fogadni, hogy a másfél evést is kell még ringatni kicsit. Mindeközben a férj a gépen játszik. Hát, tényleg, minek ilyennek gyereket szülni.
2015. jan. 8. 09:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
27-es,azért azzal vitatkoznék, hogy apuka reggel 9-ig ne tudna hasznosat csinálni. Pl elvihetne ő a nagyot oviba, és akkor nem kéne a 7 hetes (!!) csecsemőt kivinni a mínuszokba, meg furikazni vele csak ezért. Az enyém egy éves, és a karácsonyt kórházban töltöttük, mert benyalt vmi vírust, és pont most tiltotta meg a doki, hogy kivigyem. Nem mondom, hogy a gyereket a széltől is óvni kell, nálunk a férjem olyan korán indul, hogy nálunk is én viszem a nagyot, és magammal a kicsit (betegség is lett az eredménye), de itt ha apuka csak egy oracskaval korábban kelne, a nőnek máris lenne egy óriási könnyedség, a gyerekről nem is beszélve.
2015. jan. 8. 11:56
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Bár én már kezdem úgy érezni, hogy itt néhány részlet kamu, mert ha igaz, hogy apuka minden reggel 9-ig durmol, este meg rá sem néz a gyerekekre, csak gepezik, akkor ez nem család.
2015. jan. 8. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!