Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élés külön kassza?
A párom az egyetlen kereső jelenleg. Én tanulok, és igyekszem valami munkahelyet találni, ami összeegyeztethető az iskolával.
Sajnos amennyi pénz bejön, annyi el is megy, mivel teljes mértékben ő osztja be, nekem nincs saját pénzem, pedig jobban tudnék gazdálkodni.
Szerinte a pénz nagy része rám megy el, holott messze nem így van, az ételen és a tisztálkodási szereken kívül nem igen költök. Már gyűjtöttük a számlákat múlt hónapban, de decemberben pont nem adtak reális eredményt az ünnepek miatt.
Mivel én nem tudok hozzátenni a családi kasszához, nem jogos, hogy ugyanannyi megy el rám, mint rá, ezért arra gondoltam, megoldhatnánk, hogy hetente kapnék 6000Ft-t (a teljes bevétele 130 000Ft), és ebből fedezném a költségeim (kaja, kozmetika, metró). Alapból külön főzök, mivel a párom vegetáriánus.
Mivel kétlem, hogy a teljes 6000Ft-t elkölteném egy hét alatt, ami marad, azt félretenném, és vagy megtartom, vagy visszaadom, ha összegyűlik egy nagyobb összeg (30 000Ft mondjuk).
2-3 hónapon belül már mindenképp szeretnék munkát találni, gyűlölök eltartott lenni.
Mi a véleményetek erről a megoldásról?
2 hónapra 500Ft a sampon és 300Ft a tusfürdő
De írtam, hogy a 6000Ft KAJÁRA lenne legfőképpen.
Ő változatosan étkezik, mert neki főzök.
Magamnak nem. Vagy virslit eszek kenyérrel, vagy rizst, ritkábban csirkét, csak hogy ne menjen olyan sok el rám.
Akkor félreértettem, azt hittem kozmetikushoz jársz, nem azt hogy sampont veszel.
Annak, hogy te ilyen sz*r kajákat eszel mint a virsli+kenyér, neki meg változatosan főzöl, semmi értelme. Vagy te nem bírod megenni amit ő eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!