Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy egy nő elvárja, hogy a párja folyton harcoljon érte és a kegyeiért? Miért kell ez egy nőnek, ha a férfi már bizonyított vagy 1000x, hogy szereti?
Nem hiszi el a férfinek,hogy szereti és sokszor a szakítással fenyegetőzik,pedig a férfi szereti,de bármit tesz a nő nem hiszi el neki.
Szerintetek ez miért van? Mi ennek a pszichológiája?
Miért érez így egy nő? Nincs önbizalma?
Nincs önbizalma, rengetegszer elhagyták, cserbenhagyták, akár a szülei gyerekkorában, akár később a pasik.
Akár a fejedre is állhatsz, ez így marad, amíg fel nem ismeri, hogy a probléma benne van.
Nem minden nő ilyen.
Az a nő egy hisztis, kisebbségi komplexusos liba.
Vannak olyan nők akik nem érzik magukat elég szépnek, vagy a párjuk sokkal szebb, jobb, ügyesebb, okosabb mint ők, s a félelmük az iránt, hogy a fickó elhagyja/megcsalja őket felerősödik, és deformálódik, egy ilyen aberrált kényszer cselekvéssé, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a párja még kész bizonyítani szeretetét. Aztán jön az, hogy a fickó bizonyítja, de a nő már annyira gyengeelméjű, hogy azt hiszi hazudik és nem hisz neki, ezáltal még jobban megakar bizonyosodni és ez ahhoz vezet, hogy a pasi megunja elhagyja, megcsalja és akkor jön a nő azzal a beteg, sötét, kaotikus, ösztrogén ketrecbe zárt, puhára főtt agyából pattant mondattal, miszerint:
" Én tudtam, hogy nem szeretsz, sosem szerettél. Látod? Ezért akartam megbizonyosodni, de te végig hazudtál! "
Ki a rossz, a gonosz, a kapcsolat végén? Hát persze, hogy a férfi. Az senkit sem érdekel, hogy a nő érzelmileg zsarolta a fickót, mert ő szegénykém csak félt és ő megmondta előre...
Ha ilyen fajta nővel állsz szemben, meneszd már most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!