Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kitartsak a párom mellett ezek után?
10# ha a te érvelésedet nézem akkor én nyugodtan lepuffanthatok bárkit az utcán, mivel 7 évig ministráltam (abból 3 év főministráns), s hetente többször voltam templomban, példamutató életet éltem.
Ez csak a kérdező esetének látszólagos inverze, de a te véleményed alapján teljesen elfogadható.
én a 10essel egyetértek, nekem az nagyobb probléma lenne, hogy börtönbe megy, mint hogy hat hónapig nem leszünk együtt. ez utóbbi bőven átvészelhető, de én személy szerint olyannal, akit börtönbe kell zárni, még ha csak enyhe bűnökért is, és nem azért, mert lemészárolt egy óvodás csoportot, akkor sem tudnék együtt lenni.
viszont te gondolom nyilván tisztában voltál a múltjával is, és minden mással is, így gondolom nem osztod a nézeteim. tehát csak azért, mert fél évig külön lesztek, butaság lenne elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!