Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél róla tudni, ha megcsal a párod?
Ha amúgy semmit sem terveznél tenni egy ilyen egyszeri kilengés miatt, akkor valóban felesleges beszélgetni róla.
Felnőttnek semmire sem kell engedélyt adni. Ha megteszi, akkor tök mindegy előtte mit mondtál neki. Nem azért fog valaki megcsalni valakit, mert előtte ilyet mondtak neki.
Én el tudom fogadni, hogy van akit a férje alkalmi légyottjai nem ingatnak meg, hallottam már ilyenről. Hát Istenkém. Ha ilyen vagy akkor jól tetted.
Úgy éljetek, ahogy jólesik.
Igazából nehéz kérdés...
Én szeretnék róla tudni, és mint ember meg is tudnám bocsátani, de utána soha többé nem tudnék megbízni benne mint páromban. Ezzel vége is lenne a kapcsolatnak.
Azt is tudom, hogy ő van olyan őszinte, hogy elmondaná, akár milyen "aprócska" is volt a félrelépés.
Ami a családi hátteret illeti, nem mindenki egyforma és nem túl kedves tőled, hogy ezt feltételezed róla.
én nem engedném a páromnak.
egyrészt mert számomra gusztustalan lenne, hogy más nőhöz ér hozzá ugyanúgy, mint hozzám is aznap este. másrészt betegségek stb
meg szeretjük egymást, a kapcsolatunk 2őnkről szól.
a párom családjában is pl az apukája minden társát megcsalta stb
de ezt már tisztáztuk, és tudom, hogy ő nem olyan.
ha 1x is megcsalna és kiderülne, én nem lennék tovább vele, bármennyire is szeretem.
de ezt neked kell eldönteni, ha neked tényleg oké így. akkor hajrá . csak akkor is hiba volt így megmondani neki, mert ezek után ha kísértést érzett eddig, mostmár tuti félrelép majd.
engem már csaltak meg, és örülök, hogy kiderült. mert tudtam dönteni.
számomra óriási trauma volt a megcsalás, és én nem tudom megbocsájtani. azért ahhoz elég sok kell, hogy odáig eljussanak a dolgok, egy döntéssorozat következménye.
a megcsalás az a két ember közötti intim kapcsolat elárulása.
ha ő így döntött, hogy neki nem fontos az a bizalmi szövetség, akkor nem kell neki a kapcsolat igazán.
Ezzel én úgy vagyok amíg otthon minden rendben van addig nem érdekel,intézze úgy,hogy ne tudjam meg sőt gyanakodni se kezdjek.
Ha már a házasság rovására menne a dolog(itthon nincs szex,folyton a nővel lóg/cahtel,emiatt engem elhanyagol,rákölt a közös kasszából stb),akkor repül.De ezek egyészajás kalandnál nyilván nem opciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!