Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, mennyire számítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire számítanak nektek ezek a dolgok egy nőben?

Figyelt kérdés

Most szakított velem a párom, nagyon padlón vagyok.

11 hónapig voltunk együtt, terveztem vele a közös jövőmet. Mindez egy másik nő miatt, aki szexuálisan jobban hat rá, mint én. A szívemet, lelkemet beletettem ebbe a kapcsolatba.

Diplomás vagyok, jó munkahellyel, nincsen káros szenvedélyeim, házias vagyok, szeretek főzni, a páromat minden tekintetben ellátom. Nekem fontosak a hagyományos értékek, mint házasság és gyerek.

2014. dec. 30. 04:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Amit leírtál, mind szép és jó, de ettől még senki nem fog beléd szeretni, és simán találkozhatsz olyan férfival, akinek ezek az értékek fontosak, mégsem illetek össze más dolgok miatt.

A szerelem nem adok-kapok mérlegen alapszik, már az is gáz, hogy a kérdésed alapján neked ez nem egyértelmű.

2014. dec. 30. 10:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Elmondása szerint még mindig engem szeret, de a másik nőne is szerelmes, és sajnálja, mert nincs pénze, meg beteges. Nálam 10 évvel idősebb a nő.

mindketten erősen ducik vagyunk, de ő még nálam is nagyobb. Ami vonzza, a nagyobb fenék, vastagabb combok, de elmondása szerint én minden másban jobb vagyok. Szerinte okosabb vagyok, intelligensebb, kedvesebb, jobb lelkű, de még is, ha már a nőre csak rágondol, áll a f.rka. Én a szexet jónak éreztem, már csak az érzelmek miatt is. Velem elmondása szerint nem tud durvulni, mert ahhoz túlságosan "tiszta" vagyok, pedig igényeltem volna, hogy ne csak szeretkezzünk, hanem "d.gjunk" is.

Az alapvető igényein felül mindent kielégítettem, rendben tartottam. Terveztük a házasságot, gyereket, főleg ő, nem volt ezzel erőszakolva. Kb ennyi.

2014. dec. 30. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez aki szakított veled, ez nem normális :)

Diplomás, intelligens nő vagy, boldog párkapcsolatotok volt és elment egy 10 évvel idősebb, kevésbé intelligens nőhöz? :D Röhögd ki szerintem :D

Erre áll a farka? Nekem már kicsit az is furcsa, ha valakinek másra áll a farka, na de hogy arra a nőre áll? :D És azért mert áll rá a farka, őt választja? Ez hülye! Ráadásul veled is csinálhatta volna ugyanazt, megbeszélhettétek volna és változtathattok volna, megtehette volna veled is.

Szexuálisan jobban hat rá... Ez a fickó valami csökevényes, hormonvezérelt gyökér lehet.

Amilyen tulajdonságokat felsoroltál, ezek nagyon fontosak egy nőben a férfiak számára. Szerintem sokan örülnének egy ilyen nőnek, mint te. A diploma meg az intelligencia szerintem a legfontosabb egy nő esetében, de ezt lehet csak én gondolom így.

Hogyhogy ő szakított veled most? Miért nem te rúgtad ki? Egy másik nőt választott, mert arra áll a farka és szexuálisan izgatja? Én úgy értem, hogy lefeküdt egy másik nővel, bár ezt nem írtad le konkrétan. Ez már megért volna egy szakítást.

Sztem ne bánd. Bár tudom, hogy könnyű mondani, de ez az alak...

2014. dec. 30. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ebben semmi beteges. A vonzalomról senki sem tehet. Én egy férfit tartok nagyon vonzónak a környezetemben, majdnem össze is jöttünk, de neki meg én nem kellek, ez van. Pedig nem egy Brad Pitt, látom is hogy nem tökéletes, de mégis valami vonz hozzá, talán a személyisége.

Ez van, ezt fel kell tudni dolgozni. Tudom, hogy rossz mert te többet vártál, de nem tudsz mit tenni. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Ha neked is lenne két férfi akik közül az egyikhez jobban vonzódsz, akkor is inkább a másikkal lennél aki már házasságot meg gyereket tervez a fejében?

2014. dec. 31. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!