Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapnak méla megvetést itt az oldalon azok a feleségek, ahol a házi munkát gyorsan elvégzik?
Mert vannak olyan ügyetlen emberek, akiknek mindenhez rengeteg idö kell és nem tudják felfogni, hogy más képes gyorsabban is megcsinálni ugyanazt, adott eetben sokkal szebben.
Az meg, hogy ki mit mond, nem érdekel, és szerintem akinek van elég esze, az nem foglalkozik mások véleményével.
Azert,mmert jő munkához idő kell....
Persze lakás és lakás más, bútor es bútor is...
Én speciel tudom,mhogy egy fürdő és wc alapos takarítása nem 10 perc.
Rlatív egyébként a gyorsaság is..
Anyukám azt mondja húh de gyorsan végzett a takarítással (3 őra)
Nálam ennyi időbe még az ablakok is belefnek, ha közben nem főzök...
Egyrészt gyorsabb vagyok, 2: jobb elrendezese van és kisebb a lakás...
Nem azt mondom, hogy gyorsan nem lehet elvegezni dolgokat, de van, amihez idő kell( pl az emlegetett fürdő vízkőoldó hatása, vagy a wcben a fertőtlenítő, majd paz eltüntetése) nekem minden takarításhoz a kapcsolők fertőtlenítése is hozzá tartozik, pedig én aztán nm vagyok pedáns, és utálok takarítani.. Ezek a dolgok önmagukban nm vesznek sok időt igenybe, de egyébként sok.. Főleg, hogy mindent 1 nap kell megcsinalni, mert a ferjem nézne nagyot, ha ha este 8-9 kor állnank neki, vagy reggel6 kor.. Bőven eleg a heti főzést megcsinalni ekkor.. Tehát a rendet is ha tartjuk, akkor js porszívó, portörlés, mosás, fertőtlenítés, felmosás, és a padló kezelése a felmosás után( parketta)
A ruhahajtogatás önmagában fél őra, ha éppen azt is kell..
De mondom a gyorsaság relatív.., szerintem mi sem töltünk sok időt takarítással, pakolással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!