Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinaljak? Koltozzunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Koltozzunk anyosomhoz?

Figyelt kérdés
Anyosomeknak van egy nagy hazuk, egy nagy telekkel. Aposom halalos beteg, nem sokara meg fog halni. Anyosom felajanlotta, hogy aposom halala utan koltozzunk oda, neki kell egy szoba es egy furdoszoba, a hazat nekunk adja,ujitsuk fel, alakitsuk at. Igy egy udvarban elnenk, de kulon lakresszel. A baj az, hogy anyosom nagyon kotekedo, mindenbe bele szol. Eddig nem laktunk kozel egymashoz, de ha el is jott hozzank, volt, hogy kommentalt, -es amit nem szerettem, hogy amikor elhivtuk hogy vigyazzon az unokaira, mert betegek voltak,mindent szekrenyt atrendezett mig munkaba voltunk. Aposommal nem eggyezik, allandoan veszekednek. Ma is azt mondta a ferjemnek, hogy varja, hogy menjunk, nem sok van mar harta.Egy szempontbol agyerekek miatt szeretnem elfogadni az ajanlatat,-mert maskepp nem lenne eselyunk hazban lakni,- most panellben lakunk. Masfelol felek, hogy ha koltozunk, mindenbe beleszol, esaz egy ido utan veszekedeshez vezet, es a hazassagunkra se lenne jo hatassal. A ferjem nagyon szereti az edesanyjat,nagyon partolja, es ilyen esetben nem tudom mi tortenne. Ti mit tennetek? Bocsanat, hogy ilyen hosszu voltam.

2014. dec. 27. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Nincs az az isten!! Külön lakresz? Jo vicc... Ugye tudod hogy igy is ugy is mindig nálatok lenne es megorjitene??
2014. dec. 27. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Az anyósommal jó a kapcsolatom. Annak idején mondta, hogy ha gondolom, mondjam fel a kollégiumot, és költözzek hozzájuk, amíg elvégzem a sulit, spóroljunk a párommal. Én nem fogadtam ezt el, és utólag csak annyit mondott, hogy ő lakott együtt az ő anyósával több évig, és habár jóban voltak, senkinek nem kívánja. Nekem is azért ajánlotta fel, mert távol él a családom, de mondta, hogy neki olyan rossz tapasztalatai voltak, hogy őszintén szólva a felajánlás is rövid távra élt.

Egy kis lyukban élünk a párommal, gürizünk egész nap, de még (habár szeretem az anyósom) így is azt mondom, hogy az anyós akkor jó, ha nem tud köntösben meg papucsban átjönni.

2014. dec. 27. 16:44
 13/14 anonim ***** válasza:
,,A házat nekünk adja'' , nagy kegy, a felét amúgy is a férjed örökli. Én nem mennék, és főleg kölcsönt tuti nem vennék fel, hogy felujitsam. Manapság kölcsönt felvenni rizikós és drága.
2014. dec. 30. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Főleg úgy, hogy azt írod, ha nem megy, akkor mennétek vissza a panelba. A hitelt meg fizetnétek, de anyós élne csak ott? nincs elég bajotok?
2014. dec. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!