Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy hisztérika vagyok? Nem tudom mit csnáljak!
Jaj, szegény kislányok nem tehetnek semmiről, akiket csúnya nős pasik szednek fel! Lol:D
Kérdező, ha nem bízol benne ennyire sem, sosem lesztek boldogok!
Igen hisztérika vagy. Soha nem jutott eszembe, hogy azon hisztizzek, mert a párom és a haverjai elmennek iszogatni. Ha minden este menne az nem tetszene, de néha ne? Én is megyek néha. Természetesen együtt is megyünk. Ha meg agresszív, akkor nem kell vele lenni. Aki részegen agresszív az pia nélkül is az.
Azt pedig nem tudom miből szűrted le, hogy nőcsábász, mert az, hogy leszólított az nem ezt jelenti.
A következő 50 évben nem őrizheted egy lelakatolt szobában.
Ha nem bízol meg benne, akkor hagyd a fenébe, menjen és ha felszed egy nőt akkor legyenek boldogok.
Először is, nem értem, mi az hogy "nem szívesen engedném". Miféle kapcsolat az, ahogy az egyik félnek engedélyt kell kérnie, hogy a haverokkal/rokonokkal stb. elmenjen meginni valamit? Szerinted egy férfinak nem kell "pasis-este"? Az én férjem is eljár néha a haverokkal dumálni, én mégsem tépem itthon a hajam, hogy "jajj, tuti csajozik", és ő sem őszül bele, ha én a barátnőimmel "csajos-estét" tartok. Tudod, ezt hívják BIZALOMnak. Bennem már csak egy kérdés motoszkál... Miért is vagy vele???
"nagy nőcsábász és én féltem őt" Nem. Te nem őt félted, hanem magadat, mert attól félsz, hogy majd megcsal téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!