Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ismertétek meg a jövőbeli házastársatok?

Asszem mi nyertünk: 3 évesen, oviban:) Aztán szétsodort minket az élet, bár gimibe még évfolyamtársak voltunk, de végül 28 évesen jöttünk össze újból és élőben megismételtük az oviban az asztal alatti házasságkötésünket.
22 évesen nem kell kétségbe esni, előtted az élet, ahogy írták is. Majdcsak jön, járj nyitott szemel:)

Az egyetem elején ismerkedtünk meg, de csak harmadéves koromban jöttünk össze, 22 évesen.
26N

Nyugi en 21 evesen ismertem meg az elso ferjem, 22ben hazasodtunk de el is valtunk hamar.
A masodik ferjemet 25 evesen ismertem meg, 1,5 ev utan hazasodtunk. Mar kozos baba is van :)
Nem vagy lekesve semmirol! Hugom annyi idos mint te es meg szuz es meg parkapcsolata sem volt sosem. Miatta azert aggodok de az ertheto... :D (nem csunya csak nagyon valogatos).
27/N

14.
7 év múlva összeházasodtunk, 18 éves házasok vagyunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!