Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtett számról felhívta valaki a férjemet. A válasza olyan, mintha tudná, ki volt az?
Rejtett számról hívták. Mondtam neki, hogy hívja vissza az illetőt. A válasza: "dehogy hívom!" Csak én kombinálom túl, vagy tényleg olyan a válasza, mint aki tudja, hogy ki hívta?
(legyen elég annyi, hogy van okom gyanakodni)
ez a kérdés biztos kamu
a kérdező csak 1-1 fél mondatot szúr be, amiből egyre több és több részlet derül ki
nem unod még a kamu kérdéseidet?
Jól értem?
Rejtett szám csörgött. Te szóltál neki, de ő nem vette fel. És abból, ahogy neked reagált azt vetted le, hogy pontosan tudja ki lehetett és pont azért nem akarta felvenni. Ha meg visszahívná, elárulja magát?
Nos, ha jól értettelek, neked is így kellett volna leírnod.
Ne kombinálj! A férfiak nem tulajdonítanak egy nem fogadott hívásnak túl nagy jelentőséget!
Ha meg van okod gyanakodni, akkor elég amatőrök, hogy a nő este 10kor telefonál. Alapszabály, hogy ilyenkor nem hívható, hisz otthon van. Hacsak nem akarja szándékosan bajba keverni. És lám, sikerült is neki!
Legközelebb vedd fel... én felvehetek minden hívást a férjem telóján, pl. ha mondjuk épp a klotyón trónol, vagy tök mindegy, mi miatt nem veszi fel. Ha nincs rejtegetnivalója úgysem akadályoz meg benne...
Másrészt viszont lehet, nekem se lenne kedvem este 10-kor felvenni valakit, aki nincs benne a telefonkönyvemben, akárki is csörög.
Persze lehet hogy egy ismerősöm egy ismerőse telójáról keresne sürgősen, mert az övé lemerült, vagy beesett a Dunába, ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!