Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házaspárok! Mennyiből éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házaspárok! Mennyiből éltek havi szinten és mennyit költötök?

Figyelt kérdés

Mennyit költötök élelmiszerre,magatokra,szórakozásra?

Mennyit tesztek félre?

Éves szinten hányszor utaztok és belföldön vagy külföldön?

Minden érdekel. :)

Köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 17. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mr King, akkor kettőtök havi jövedelme kb. 190 000 Forint körül van? (csak azért, mert írtad, hogy rezsi 30 + vásárlás 40 + könyv 10, hozzáadok még 40-et ami elmegy csak úgy, mondjuk ajándék, ilyenek + 70-et tesztek félre.
2014. dec. 17. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Mr King nem válaszol, akkor leirom. Nem tudom pontosan, de szerintem havi 70-et költünk minimum kajára, lehet, többet. Minden nap főzök a családnak, férjem minden délben a cég éttermében kajál, szóval elég sok ez. Lakasra havi 150 elmegy. 100 a törlesztő, 50 a rezsi (közös költség 26 sajnos) Magunkra nem költünk szinte semmit, én évente kb kétszer elcsabulok, és rendelek ruhát, de kb ennyi, viszont a két gyerekre nagyon sokat költünk . Télen hétvégén jatszohaz, az vagy 3000, a kicsi költsége pelenka, alkalmanként baba étel, az havi 20 000, a nagyot és a kicsit is visszük úszni, az is havi 30 000 (kiscsoportos uszas) , főleg az úszás sok, az óvodai étkezés, csoport pénz, színház pénz se kevés. Utazni egy évben 4szer szoktunk. Szüleim Balatoni nyaralojaba kétszer minimum, és férjem szép kártyájával évente kétszer wellness szalloba. Felre így is nagyon sokat teszünk. Én most gyeden vagyok, de előtte havi kb 300-at kerestem. Férjem fejlesztő mérnök, szülés előtti utolsó két évem munkaberehez hozzá sem nyúltunk
2014. dec. 18. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
8-as: 170 ezer Ft két embernek? Az nem is kevés, abból ki kellene tudni jönni, persze nem úgy, közben az ember autót is tart fenn - mondjuk. Vagy napi szinten iszik sört vagy cigizik.
2014. dec. 18. 10:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Még annyit, az ne siránkozzon, akinek háza is van...
2014. dec. 18. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, írtad a szórakozást is. Nekünk most az a szórakozás, hogy a haverokkal este össze jövünk, és együtt sutogetunk, tarsasozunk, beszélgetünk, ezt kaja pénzbe be lehet számolni Mielőtt a kisebb megszuletett, akit még szoptatok, így nehéz mellette kimozdulni, azelőtt költöttünk arra, hogy velük elmentunk Horvátországba, Ausztriába. Idén nem, jövőre ez valszeg újra meg fog történni.
2014. dec. 18. 10:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
13-as ne csodálkozz, mert itt gykn mindenki úgy csinál, mintha legalább havi egy millio millió kéne ahhoz, hogy megeljen az ember. Nekem most 130 a gyedem plusz 20 csp, előtte évekig félre tettük a havi nem olyan alacsony fizumat, férjem infó mérnökként finoman szólva nem keres rosszul, erre egy másik fórumon le lettem oltva, hogy milyen felelőtlen vagyok, mert csak 130 a gyedem, meg a megtakarítás is el fog fogyni egyszer, és mit eszik majd szegény gyerekem :-) de az illető nem válaszol, hogy akkor ő mennyit keres?
2014. dec. 18. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

Esetleg azért nem válaszoltam mert nem vagyok itt egész nap. (Ma sok volt a munka)

A szórakozásra költés nagyon változó nálunk, ezért is írtam hogy ezt így nem kelet kiszámolni. Van hogy csak 3000 megy könyvre, de van hogy 10-ért rendelek. Plusz a rezsi sem állandóan 35 ezer. Nyáron-ősszel, tavasszal 15 és 30 között van. Ez is változó. Ha kevesebb, abból a pénzből is félreteszünk.

Ha épp van 1-2 hónap, amikor nincs kedvünk elmenni sehová, akkor azt a pénzt amit arra költenénk, az is megy a megtakarításba. Tehát mint írtam, változó, hogy mikor mennyit teszünk félre. 70 ezer fixen megy mindig.

A kettőnk jövedelme együtt 200 ezer. Ennyi kettőnknek bőven elég, mivel nem szórjuk a pénzt fölöslegesen. Szerettünk volna gyereket is, de nem lehet. És ennyiből nem is lehet eltartani normálisan...

2014. dec. 18. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Havi 450 ezerből élünk.

Élelmiszerre kb. 80-at költünk. Magunkra és szórakozásra szinte semmit, mivel az albérlet és a kocsitörlesztő, számlák, iskolai dolgok, stb. szinte mindent elvisznek.

Nem utazunk sem belföldön, sem külföldön.

2014. dec. 19. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!