Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok! Mennyiből éltek havi szinten és mennyit költötök?
Mennyit költötök élelmiszerre,magatokra,szórakozásra?
Mennyit tesztek félre?
Éves szinten hányszor utaztok és belföldön vagy külföldön?
Minden érdekel. :)
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg azért nem válaszoltam mert nem vagyok itt egész nap. (Ma sok volt a munka)
A szórakozásra költés nagyon változó nálunk, ezért is írtam hogy ezt így nem kelet kiszámolni. Van hogy csak 3000 megy könyvre, de van hogy 10-ért rendelek. Plusz a rezsi sem állandóan 35 ezer. Nyáron-ősszel, tavasszal 15 és 30 között van. Ez is változó. Ha kevesebb, abból a pénzből is félreteszünk.
Ha épp van 1-2 hónap, amikor nincs kedvünk elmenni sehová, akkor azt a pénzt amit arra költenénk, az is megy a megtakarításba. Tehát mint írtam, változó, hogy mikor mennyit teszünk félre. 70 ezer fixen megy mindig.
A kettőnk jövedelme együtt 200 ezer. Ennyi kettőnknek bőven elég, mivel nem szórjuk a pénzt fölöslegesen. Szerettünk volna gyereket is, de nem lehet. És ennyiből nem is lehet eltartani normálisan...
Havi 450 ezerből élünk.
Élelmiszerre kb. 80-at költünk. Magunkra és szórakozásra szinte semmit, mivel az albérlet és a kocsitörlesztő, számlák, iskolai dolgok, stb. szinte mindent elvisznek.
Nem utazunk sem belföldön, sem külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!