Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 on tuli hazas ferfiak, miert van az hogy?
Szoval szerelmesek vagytok egy hazas nobe, es o is beletek de mivel hazasok vagytok ezert mindenki erdekeben elkerulitek egymast annyira, hogy honapokig nem beszeltek/talalkoztok.
Mindketten depressziosok vagytok attol, hogy nem talalkoztok mert szeretitek egymast es hianyoztok egymasnak (tobb mint vágy) es akkor a hazas ferfi kozos barati tarsasgnak bejelnti szomoru arccal, hogy a felesege gyereket var.
Par oraval kesobb megkerdezi a hazas no legjobb baratnojetol, hogy hogy van a hazas no, mit csinal mostanaban, ilyesmi.Eddig egyikuk sem kerdezett a masik felol a kerdes pedig az, hogy a hazas pasi miert most kerdezi meg, miert most erdeklodik
Es mit akar ezzel elerni?
Koszi a valaszokat
Ahogy én értelmezem a kerdest itt mindket szereplő hazas..akkor meg mirol beszélünk?
Szerintem te próbálsz valami romeo es julia jellegu drámát kreálni, teljesen fölöslegesen...
Próbálj mormalus, teljes eletet elni es sajat magaddal foglalkozz.
Van a valóság, ahol házas vagy, éled a mindennapjaidat, és van egy álomképed arról, hogy az imádott, bár házas szerelmeddel milyen boldog életed lehetne. Ha ez így lenne, akkor most a közös gyereketeket várnátok.
Most közhelyeket írok, de tudd, hogy a tiltott gyümölcs, mindig édesebb, de amikor beleharapsz, akkor rájössz, hogy pont ugyanolyan, mint a tobbi.
A kérdésed nem jól van feltéve,ez NEM a "30 on tuli hazas ferfiak" viselkedése, hanem EGY iylen férfié.
Szerintem eleve csak beleképzelsz valamit a viselkedésébe, de nem is ez a lényeg. Ha valamit nem értesz az adott férfi viselkedésében, akkor KÉrDEZD meg TÖLE, hogy mit gondol.
Off: csak engem idegesít ha valaki képtelen leírni normálisan a kérdést? En vagyok xy es ő vele ez van meg velem és… igy miért nem lehet?
Ez a t/3 kikeszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!