Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutatják ki a férfiak ha szeretik a párjukat?
Ez neveltetés kérdése hogy kit hogyan neveltek a szüleik, pl az én bátyám ki tudja mutatni az érzéseit.
Viszont a pasim olyan családból származik ahol szigorúak voltak tanár szülők és nehezen beszél érzelmeiről ő inkább a tettek embere szóval ahol engedékenyek a szülők és olyanok akik nem folytatják bele a gyerekbe az érzelmi kitöréseit akkor nem nő úgy fel hogy bűntudatott érez ha megteszi.
Erről egy vicc jut eszembe:
Az öreg székelyt szidja az asszony:
- soha nem mondod, hogy szeretsz!
- egyszer mondtam, majd ha lesz változás megen szólok.
kb nekem is ez a véleményem.:-PPP
A barátom kimutatja. Ölel, csókol, simogat (arcom, kezem), homlokon puszil... a szemén is látom, mennyire szerelmes.
Értelmes ffi kimutatja, apró gesztusokkal.
Normális férfinak nincs gondja azzal hogy kimondja, és ki is mutassa az érzéseit, mert elég okos ahhoz, hogy tudja, ettől nem lesz kevésbé férfi.
Ha arra van igényed, hogy a férfi akivel együtt vagy, kimutassa az érzéseit, akkor válassz olyat. Léteznek, csak nem sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!