Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi olyan ok, ami miatt egy férfi kezet emelhet a feleségére?
Kedves #40, igazad van, már be is vettem a reggeli vérnyomáscsökkentőm:))))
A reakciómban meg a magánorvos-téma csak kiindulási alap, a reakció az egész kérdésre, és a rá adott egész reakciókra vonatkozik. (bár személy szerint tényleg elvből ellenzem a magánorvoshoz rohangászást nagyon különös ok nélkül)
#42 "Téged meg még mindig gyerekesnek tartalak..." - újfent elmondom, ez inkább kitüntetés, és igen nagy szerencse részemről... tudod, így lehet kikerülni a hozzád meg a kérdezőhöz hasonló felfogású nőket, meg a kérdésben szereplő konfliktushelyzeteket... azt, hogy egy férfi egy "férjnek és apának való" szerencsétlenné degradálódjon... szerencsére vannak még nők szép számmal, akiknek nem az anyaság és a babóka van az univerzum tömegközéppontjában...
A kérdező meg lesz szépen egy gyerekét egyedül nevelő öntudatos anyuci, aki csinál, amit akar, és a saját zsebéből majd olyan orvoshoz jár, amilyhez akar, amilyenre futja neki... egyéni szocprobléma. (szerencsére a magánorvos nem az a kategória, amit bármilyen jogcímen is a férjtől tud követelni) A férj meg - aki eléggé el nem ítélhető módon nem tudott uralkodni az indulatain - 3 hónap jól megérdemelt felfüggesztett árán megszabadul egy olyan kapcsolattól, ahol ő már csak az x-edik lehet, de tőle elvárják kontra, hogy "Akiről azt hittem jóban-rosszban mellettem lesz"... és lesz esélye találni egy olyan nőt és kapcsolatot, ahol a párjával kölcsönösen az elsők egymásnak...
"aki eléggé el nem ítélhető módon nem tudott uralkodni az indulatain"
????
bocsáss meg tévedtem,nem gyerekes vagy,hanem egyenesen ostoba.Nincs több kérdésem!
"és lesz esélye találni egy olyan nőt és kapcsolatot, ahol a párjával kölcsönösen az elsők egymásnak..."
A gyerek meg majd önmaguk után jön.Bravó! Te ne szaporodj,komolyan mondom!
#45, hangyányit elkéstél a "jó"tanáccsal... mondjuk úgy 25-30 évet:))))
Az előzőre meg annyit, hogy a jelek szerint nehézséget okoz neked egy bővített mondat értelmezése, amikor elvakít a "bánccsák a babókákat" ösztön... fuss neki mégegyszer:
"A férj meg - aki eléggé el nem ítélhető módon nem tudott uralkodni az indulatain - "
#47, a nyugdíjig sajnos még van vagy 15 év... mellesleg meg itt egy régi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
olvasd el a #74-es választ... na, kb EZ AZ a hozzáállás, amit egy férfi egy NŐTŐL kapni szeretne, és egy ilyen nővel egy férfi biztos, hogy nem keveredik olyan méltatlan vitába, és gyalázatos erőszakba, mint amiről a kérdés szól. (és szerencsére az én párom is hasonló gondolkodású.)
Az "anyucika típusúak" meg köszi, de "boldogítsanak" pontosabban szívassanak inkább mást... bár őszintén sajnálom a férfiak azon részét, akiknek csak "anyatípusú" jut... leszámítva mondjuk azt a 10-20%-ot, aki tényleg a "férjnek és apának való" archetípusa, akit meg lehet fogni és ki lehet használni olyan zöldségekkel, hogy "a te véred" meg a "te neved folytatója"...
(a mondat másodszorra ment?:))
A belinkelt általad nagyra tartott hozzá szólás egy szelete:
"Én is azt az elvet vallom, hogy gyerekem még lehet másik (bármennyire borzalmas lenne elveszteni), de még egy olyan társat, mint a férjem, biztos, hogy nem találnék"
Ezek után tényleg nincs mit hozzá fűznöm...
#49, neked nem is kell, te csak nyomogass pontozógombot szorgosan....
az mindösszesen egy olyan kapcsolat, amiben értelmes dolog lehet a holtomiglan-holtodiglan, jóban és rosszban... semmi több... szemben az "anyucikás modellel", ami a férfit olyan 30 éves kora táján másodrendű emberré deklarálná...aztán sír-rí-sajnáltatja magát, ha a férfiak jó része ebből köszi de nem kér, és megteremtődik az első válási csúcs...(az első gyerek születését követő 3.-4. év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!