Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi olyan ok, ami miatt egy férfi kezet emelhet a
feleségére?
Figyelt kérdés
Tegnap "nekem jött" a férjem.Terhes vagyok,az uh-ról jöttünk haza,összevesztünk az autóban.Itthon is veszekedtünk még,szétverte a lakást,aztán nekem jött.Szerintem eltört az ujjam(védekeztem),bedagadt,bekékült,nem tudom mozgatni.Megyek a kórházba,aztán a rendőrségre,feljelentem ezt az állatot!Egy nőt megütni?Terhesen?Erre nincs bocsánat!(Jöhetnek a beszólások,hogy ilyen embernek nem kellene szülni,de eddig nem mutatta ezt az agressziót)Az én házamban élünk,mondtam neki hogy költözzön el,mire hazaérek.Egy világ omlott össze bennem,nem tudom,hogyan tovább!Nem dolgozom,veszélyeztetett terhes vagyok,már volt egy vetélésem.Akiről azt hittem jóban-rosszban mellettem lesz,egy pillanat alatt kiábrándultam!Mit tennétek a helyemben?
Kedves Kérdező! Már az is átgondolandó,hogy a köztetek várható hosszú kapcsolat a gyermek által hogyan oldható meg!Az az ember aki kezet emel egy nőre már önmagában is elítélendő,de ha ezt tetézi amikor a kedvese gyermeket vár az nagyon elborzasztó! Azok szokták ütni a másikat akik nem képesek szóban elmondani mi bántja őket!Azt gondolom egy férfi is megláthatja ha a felesége (írod korábban vetéltél)veszélyeztetettként vállal gyermeket és a félelem nagy úr ebben az esetben! Ha statisztikát csinálnánk az SZTK-ban folyó vizsgálatokról,akkor nagyon sokan ikszelnénk a megalázó vizsgálatokról valamint az embertelen bánásmódról! Remélem nem ütött meg úgy,hogy annak a születendő gyermek látná kárát! Told el magadtól azt aki bántott mert a korábbi véleményed (családi megnyilvánulásai)alapján sok jó nem várható el tőle! Őszintén sajnálom,hogy a legnehezebb periódusban kellett rájönnöd akit szerettél azt már nem szereted! Én is rögtön meggyűlölném azt, aki megütött engemet, még akkor is ha előtte szerettem.
2014. dec. 13. 07:21
12/53 anonim válasza:
Akkor emel kezet amikor akar. Ne libsiskedjünk, mkay?
Min vesztetek össze ennyire?
2014. dec. 13. 07:37
13/53 anonim válasza:
AZONNAL látlelet, azt később nem tudod megcsináltatni! Akkor is, ha most még nem tudod, hogy lesz-e feljelentés!
Aztán őrizd biztos helyen, vagy hagyd az orvosnál aki kérés esetén kiadja a rendőrségnek/bíróságnak.
2014. dec. 13. 07:38
14/53 anonim válasza:
Az erőszak soha nem elfogadható, senkitől. Ez az eset pedig azért is különösen undorító, hiszen te eléggé kiszolgáltatott állapotban vagy. Jó döntést hoztál, legyél erős és tarts ki emellett. Biztos megpróbálja majd visszakönyörögni magát, megígér majd neked mindent, de erősnek kell lenne. Gondolj majd arra, hogy már megmutatta a valódi arcát, és ez bármikor újra előfordulhat. Sok kitartást kívánok neked!
2014. dec. 13. 07:41
15/53 anonim válasza:
ha valaki agresszív családban nő fel, az mindenképp nyomot hagy rajta, képtelen normális családi életet élni!
nem hiszem, hogy csak a vizsgálat miatt volt ez a dühkitörése!
2014. dec. 13. 07:57
16/53 anonim válasza:
Miőta vagytok együtt?
Az én férjem apja is egy alat volt, ivott, aférjem is fogyaszt alkoholt, akkor sem lesz agresszív, nekem ez nagyon fontos szűrő folt, főleg akikor megtudtam,nhogy ilyen volt a családjában. Szerintem a hajlam megvan deegy embert a szülei miatt leírni nem szabad.
Látlelet-válás.. És ne bocsáss meg neki, mert az viszont nem közhely, hogyha egyszer megütött legközelebb is meg fog.
Egyetlen eset van amikor egy ember kezet emelhet a másikra, akkor ha az pánikrohamot kap, akkor sem agressziőból.. Pl a vízből akarod kimenteni, és téged is belefolytanaa pánikja miatt..
Bár még egy eset, ha megtámad...
2014. dec. 13. 08:08
17/53 anonim válasza:
Mármint fojtana
2014. dec. 13. 08:08
18/53 anonim válasza:
A férjem megtapasztalta annak idején milyen az,ha az apja üti veri az anyját.ne akard ezt a gyerekednek,mert hidd el nagyon mély nyomokat hagy.
Hagyd el,és vegyél látleletet.
2014. dec. 13. 08:12
19/53 anonim válasza:
Sajnálom ami veled történt. Azt hiszem a többiek leírták mit kell tenned: válni.
2014. dec. 13. 08:33
20/53 anonim válasza:
igazad van ilyenkor válni kell, de az Sztk-ban igaza van,nekem sztk-s a dokim és isteni míg a fizetős ténylegesen nem csinált semmit. Csak a jó dokit kell megtalálni.Ugyanez a helyzet a fogorvosommal.Fizetős lehordott hogy biztos én érzem rosszul, ingyenes tökéletesen helyre rakta a fogam,ez egy nagy tévedés hogy ami ingyenes az rossz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!