Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért féltékenykedünk más...

Miért féltékenykedünk más autojára javaira, feleségére?

Figyelt kérdés

2012. dec. 19. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Hól láttál?
2012. dec. 19. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
azért mert ha nem lehet,legalább irigykedjünk
2012. dec. 19. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem kerdezd meg magad, mar ha igy felmerult benned a kerdes! Az emberek tobbsege nagyon moho, eszre sem veszi a jo dolgokat az eleteben. Siman lehet o feltekeny valakire, es az a szemely pedig ra, es tok hulyeseg az egesz, elmegy mellettuk az elet ahelyett, hogy elveznek amilyuk van. Az ilyen emberekbol hianyzik a bolcsesseg.
2012. dec. 19. 17:13
 4/7 anonim válasza:
67%
mert minél több dolgod van, annál többet akarsz
2012. dec. 19. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert vágyunk arra ami nincs.
2012. dec. 19. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
3. vagyok, es amije. :-)
2012. dec. 19. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Engem nem izgat az ilyen, egyedül a feleség téma, bár én fiatal vagyok még, tehát csak barátnő fogalomra tudok válaszolni

Más nője ha tetszik, mindig jó volna megrépázni, függetlenül attól hogy baráti kapcsolatban állunk vagy csak látásról ismerjük egymást.

Engem a sportmotorok érdekelnek, motoroztam már gazdag gyerekkel is, akinek mindene megvolt a hobbihoz, nekem meg csak kesztyű sisak

Amikor megkért hogy segítsek neki szétszedni a motort, annyit értett hozzá mint jogász az állatokhoz

Szóval már csak ezért megérte hogy ne legyek féltékeny.

20/F

2012. dec. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!