Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek. Mit kerestek ilyenkor? Mit szeretnétek találni?
A feleségem néhány hete éjszaka felkel és átkutatja a ruháimat, kizsebeli az öltönyömet. Én azt is észre veszem, ha egy papír zsebkendő nem ott van, ahova tettem. Ha a tárcám másik zsebemben van, mint ahol tartom, másképp vannak elrendezve benne az iratok, egyebek, azt szerintem még a kevésbé figyelmeseknek is szembetűnő. Tudom csúnya vagyok, de színlelve az alvást, egész mulatságos ez az éjszakai kutakodása. Legutóbb megleptem egy kicsit. Egy dobozos tejnek a vonalkódjából felírtam egy papírdarabra egy telefonszám hosszúságú számsort, amit az öltönyzsebembe tettem. Mióta megtalálta már vagy 15-20-szor felhívta a diplomás feleségem a liter tejet. Persze nem jelentkezik senki!
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőlem ha valamire kíváncsi?
Este megmutatom neki a válaszokat.
kicsit sántít a sztori, a vonalkód 13 jegyű
és nem telefonszámosan kezdődik
szóval ez a rész hazugság, ahogy a bolti tejszám felismerés is ebből adódóan, sose ismerné fel a számot
Komoly a kérdés, vagy tényleg nem tudod magadtól a választ? A feleséged arra gyanakszik, hogy megcsalod, és bizonyítékot keres, remélve, hogy figyelmetlen voltál és otthagytál valamit.
Annak mi értelme lenne ha megkérdezi? A férfiak 99%-a úgyis letagadja. Még akkor is amikor rajtakapják dugás közben:D
Megnyugodtál kérdezõ, de a feleséged továbbra is keresni fogja a bizonyitékot, és én ugy érzem meg is fogja találni.
Egy kicsit hülyének állitod be a feleséged,már ne is haragudj érte.
Na mit mondtam, hogy egy barátnő ültette a bogarat!!! Igy legyen ötösöm a lottón. :)))
Kérdező, ti egy humoros és intelligens pár vagytok, drukkolok nektek hogy sokáig boldogok legyetek! A tobbi idiótával ne foglalkozzatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!