Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolom a férjemet a munkatársaim előtt. Rosszul teszem?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a párom roma származású és nem akarom, hogy róla pletykáljanak. Nekem megfelel, sosem voltam még boldog csak amióta ismerem.2014. dec. 10. 20:52
11/16 anonim válasza:
A Roma tegnap este játszott a Cityvel. 0-2 lett.
Amire te gondolsz, az cigány.
És én nagyon nagyod csalódnék a férjed helyében, hogy a származásom miatt szégyellsz engem.
12/16 anonim válasza:
Rosszul teszed. Te mit szólnál, ha o is titkolna téged, mert te megy gádzsó vagy?
13/16 anonim válasza:
Mit jelent az a szó,hogy gádzsó?Férfi szót jelent nem?
14/16 anonim válasza:
Erre a kérdésre el sem tudok képzelni olyan választ, hogy "dehogy teszed rosszul, ez a helyes, titkold csak továbbra is, nehogy pletykáljanak róla mások" Na neee...
15/16 anonim válasza:
Te magad szégyelled őt, lehet, hogy nem tudatos, de így van, ezért nem vállalod fel. Amúgy miért érdekel mások véleménye? Mit foglalkozol velük?
Amúgy meg ha megkérdezik, van e párod, vagy férjed, mit mondasz? Azt hogy egyedülálló vagy? Na az ultra gáz.
16/16 anonim válasza:
Nem szeretnék ítélkezni, de én minden esetben felvállalnám a férjem, akárhonnan is jön, mert én szeretem és kész. A pletyka nem érdekelne, a munkatársaimat is lesz@rnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!