Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tönkremehet emiatt a házasságu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkremehet emiatt a házasságunk (szexuális gond, a többi lent)?

Figyelt kérdés

Azért ide írok,és nem a szex rovatba mert nem szeretném,ha idétlen kamaszok poént csinálának a kérdésemből...

Az a probléma,hogy az utóbbi időben a férjem már többször csődött mondott az ágyban.Először nem csináltunk belőle ügyet,(volt már erre példa),de sajnos most másodszor,harmadszor se sikerült.Volt merevedése-igaz nem az "igazi"- de amikor a konkrét aktusra került volna a sor lelohadt.Sajnos a negyedik ilyen alkalommal,rám kente a dolgot,ingerült hangon beszólt,hogy "most meg tág a p..nád"Erre én sirva fakadtam(tudom,lehet,hogy nem kellett volna,de nem tudtam eltikolni,hogy mindjárt bőgni kezdek).Akkor persze bocsánatot kért,hogy ne haragudjak,nem tudja miért mondta,nem gondolta komolyan,stb stb.Megjegyzem én egyszer se rivaltam rá,hogy löttyedt a f...-od...Utánna még volt két próbálkozás de totál kudarcba fulladt,már én se tudtam se,benedvesedni,elélvezni meg pláne,és neki meg meg se moccant,bármit csináltam.Mindez már több mint egy hónapja történt,azóta kb egymáshoz se nyúltunk,mindig csak néha homályosan felvetődött,hogy "majd,holnap,majd hét végén",de az utóbbi időben már szóba se került az egész.

Én már kezdek kiborulni,elkezdtem féltékeny is lenni(sose voltam az,és most se mutatom ki),félek,hogy elmegy másik nőhöz és kipróbálja,háta ott menni fog,ha meg igen akkor vagy otthagy,vagy folyamatosan csalni fog a hátam mögött...Teljesen romokban az önbizalam,csúnyának,bénának érzem magam...Pedig szeretjük egymást,nem szeretném,hogy tönkremenjen emiatt a házasságunk,mit egyek?Én 35 éves vagyok ő 42, 5 éve vagyunk együtt.

2014. dec. 9. 13:49
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,de ha nem tér észhez belátható időn belül akkor velem együtt sehová...Sajnálom de én 35 évesen nem fogom "lehúzni a rolót"...:/
2014. dec. 18. 19:24
 42/48 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek, kedves kérdező?
2015. márc. 11. 12:34
 43/48 A kérdező kommentje:

Ugyanaz :(

Azóta csak párszor sikerült összehozni a dologot,de az is kész "kinlódás volt".

Már engem is kezd nem érdekelni az egész.Nem szeretem már a próbálkozásokat, mert kikészít lelkileg, sőt már olyan pocak-görcsöket kaptam, hogy kezdem érteni a fiúk lila-golyó sirámait...

2015. márc. 11. 20:20
 44/48 anonim ***** válasza:
Mióta van ez a probléma nálatok? Előtte soha nem volt ilyen? Leírom az én sztorimat mi 6 éve együtt bár volt 2 év amíg külön voltunk szakítottunk, utána újra egymásra találtunk. Nagyon szerettük egymást de a szex nem ment az újrakezdés óta. Majd hagytam a dolgot. Végül egy borozgatós beszélgetős este után kiderült mi a baj, megnyílt nekem. Utána teljesen spontán "beindult" a dolog :)Egy kis feszültség oldó borozgatás, beszélgetés kötetlenül nem direkt a témát boncolgatva lehet nektek is segítene. Ha nem szervi eredetű akkor lelki okai vannak annak hogy nem működik, arra pedig a legjobb gyógyír egy őszinte beszélgetés. Ami nem direkt mert akkor csak még jobban elzárkózik. Kívánom hogy nektek is hasonlóan jól alakuljanak a dolgok mint nekünk. Nem kell lehúzni a rolót :)
2015. ápr. 12. 22:18
 45/48 anonim ***** válasza:

Hogy lehet a férfi a az ágyban rossz?

Még egyedülálló szingli férfi vagyok.

Ezt nem hiszem el.

Ezt nem tudom felfogni.

2021. okt. 21. 18:38
 46/48 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2021. okt. 22. 19:15
 47/48 A kérdező kommentje:
Elváltam tőle.
2021. okt. 29. 12:26
 48/48 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Miért is lett/volt rossz az ágyban?

Nem tudott nyalni és kinyalni és ujjazni?

Ez milyen férfi?

A többi férfira csak egy nagy szégyent hozott!!!!!

2021. okt. 29. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!