Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tönkremehet emiatt a házasságu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkremehet emiatt a házasságunk (szexuális gond, a többi lent)?

Figyelt kérdés

Azért ide írok,és nem a szex rovatba mert nem szeretném,ha idétlen kamaszok poént csinálának a kérdésemből...

Az a probléma,hogy az utóbbi időben a férjem már többször csődött mondott az ágyban.Először nem csináltunk belőle ügyet,(volt már erre példa),de sajnos most másodszor,harmadszor se sikerült.Volt merevedése-igaz nem az "igazi"- de amikor a konkrét aktusra került volna a sor lelohadt.Sajnos a negyedik ilyen alkalommal,rám kente a dolgot,ingerült hangon beszólt,hogy "most meg tág a p..nád"Erre én sirva fakadtam(tudom,lehet,hogy nem kellett volna,de nem tudtam eltikolni,hogy mindjárt bőgni kezdek).Akkor persze bocsánatot kért,hogy ne haragudjak,nem tudja miért mondta,nem gondolta komolyan,stb stb.Megjegyzem én egyszer se rivaltam rá,hogy löttyedt a f...-od...Utánna még volt két próbálkozás de totál kudarcba fulladt,már én se tudtam se,benedvesedni,elélvezni meg pláne,és neki meg meg se moccant,bármit csináltam.Mindez már több mint egy hónapja történt,azóta kb egymáshoz se nyúltunk,mindig csak néha homályosan felvetődött,hogy "majd,holnap,majd hét végén",de az utóbbi időben már szóba se került az egész.

Én már kezdek kiborulni,elkezdtem féltékeny is lenni(sose voltam az,és most se mutatom ki),félek,hogy elmegy másik nőhöz és kipróbálja,háta ott menni fog,ha meg igen akkor vagy otthagy,vagy folyamatosan csalni fog a hátam mögött...Teljesen romokban az önbizalam,csúnyának,bénának érzem magam...Pedig szeretjük egymást,nem szeretném,hogy tönkremenjen emiatt a házasságunk,mit egyek?Én 35 éves vagyok ő 42, 5 éve vagyunk együtt.

2014. dec. 9. 13:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy látom a leírásból, hogy a férjed ocsmány beszólása után, most már neked nincs kedved hozzá, teljesen érthető módon, a férjed pedig nem fogja erőltetni, mert merevedési gondjai vannak. A "tág" témával kapcsolatban, én úgy tapasztaltam, hogy normális férfiak simán el tudnak élvezni olyan nővel is, aki nem szűz, vagy nem intim tornázik napi 3 órát, magyarul nem teljesen szűk a hüvelye. Konkrétabban leírva kisméretű partner sosem tett rám panaszt, míg egy orbitális méretekkel rendelkező pasim elkezdte nyomni ezt a "tág" szöveget (később kiderült, hogy neki gyakorlatilag minden nő tág, bár 20 cm fölötti a pénisze és vastag is), ebből rájöttem, hogy a férfiaknál is minden fejben dől el. Úgyhogy ne vedd magadra, a férjed ideges volt, természetesen nem kellett volna ilyet mondania, de nyilván frusztrálja a merevedési zavara. Természetesen ha szültél és egyébként is nagyon jót tesz az intim torna, de nekem egy ilyen beszólás után ahhoz sem lenne kedvem. És biztosan nagyon sokáig haragudnék. Egyébként nem tudom miért ragaszkodsz ennyire ehhez a pasihoz, nagyon bunkó veled és még te aggódsz, hogy elhagy.........
2014. dec. 11. 10:44
 32/48 anonim ***** válasza:
89%

Nem irigyellek voltam ilyen helyzetben,de nekem hála égnek "csak " barát volt.

Neki se nagyon ment a dolog,csak az volt a lényeg,hogy vegyem a számba,izgassam,aztán,ha már végre volt valami tartása a farkának,akkor csak pucsítsak be(ne mozogjak mertha elrontom az ütemet leohad),hogy el is tudjon élvezni.Semmilyen más pózban nem ment neki.Persze ha így se jött össze a dolog ő is rögtön rám kente...Tág vagyok,(jah persze,félárbóccal még egy szűzlány is az),nem vagyok elég nedves(megnézném azt a nőt aki benedvesedik attól,hogy fél órán át egy lottyadt farokkal "szenved"),rossz szögben tartottam a fenekem,szóval mindig volt valami indok,hogy én legyek a bűnbak...

Kért a háziorvostól vigarát,de azzal is csak ideig-óráig működött jobban a dolog...

Megvallom én 2 év utánn meguntam ezt a "bohóckodást" és otthagytam(pedig amúgy rendes pasi volt de én 28 évesen nem tudtam lemondani a normális szexről),de egy többéves házasságban ez nyilván nem így megy.Így is összeszedtem egy csomó komplexust,több mint egy év volt mire újra le mertem feküdni valakiel,és ott is rettegtem az első pár alkalommal,hogy mivan,ha ezzel a pasival is ez lesz,és tényleg én vagyok "selejtes"...

Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni,nemigazán tudom mit lehetne tenni,mert mi se jutottunk előrébb...:(

2014. dec. 12. 10:52
 33/48 A kérdező kommentje:
Kiváncsi lennék az előzőz két válaszoló miért lett lepontozva...?
2014. dec. 12. 18:51
 34/48 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom, pasik is járnak ide. Hozzászólni - tisztelet az egyetlen kivételnek - nem tudnak, lepontozni a rájuk rossz fényt vető választ viszont annál inkább.
2014. dec. 13. 09:00
 35/48 anonim ***** válasza:

Azóta nem próbálkoztatok?

Sok tippet adtak már itt előttem, ami nekem eszembe jutott, hogy a férjem őszi-téli meg stresszesebb időszakban is pharmaton vital kapszulát szokott szedni. Ez elvileg sima vitamin készítmény, de én azt tapasztaltam, hogy amikor ezt szedi, a szokásosnál is "kívánósabb". Mondjuk lekopogom, szerencsére nincs ilyen gondunk, a 13 évünk alatt tán kétszer volt, hogy becsődölt, de egyértelműen munkahelyi stressz miatt, és tök normálisan kezelte. Egy próbát megér, és ez sima vitaminkészítmény, nem fogja tán azt gondolni, hogy csak evvel megy neki... Ginseng van benne, gondolom attól nőhet a libidója, ha szedi.

2014. dec. 16. 15:52
 36/48 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a tág dolog ezt múltkor olvastam azért van, mert nem alakul ki az orgasztikus mandzsetta, ami akkor alakul ki,ha a nő fel van izgulva! Sajnos nem véletlen mondják, hogy a szex fejben dől el első sorban
2014. dec. 16. 17:22
 37/48 anonim ***** válasza:
Köszönöm, utolsó, hogy ezt megemlítetted. Az évek során teljesen el is feledkeztem róla.
2014. dec. 16. 17:32
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

Atyagatya, nem megy 5 év alatt 4x zsinórban és káosz meg rettegés.

De a nők akik ide kommentelgetnek sem különbek, látszik lövésük sincs a férfi anatómiáról és a fiziológiai folyamatokról.

Kedves kérdező, majd akkor nyiss újra topikot ha már egy éve nem megy, de még akkor is kevés a sansz, hogy megcsalás van a háttérben, a megcsalósoknak általában nem szokott gond lenni

2014. dec. 16. 18:02
 39/48 A kérdező kommentje:

Nem,próbáltam kezdeményezni,de visszautasított(mondván neki ehhez a szerencsétlenkedéshez nincs kedve,hagyjam békén,ha nem birok magammal vegyek egy vibrátort) vettem a patikában ginsenges kapszulát,arra meg megsértődött,hogy mi van Karácsonyra meg majd viagrát kapok?

Ennyi történt...

2014. dec. 18. 13:53
 40/48 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ritka gyökér férjed van. 42 évesen végleg le akar mondani a szexről? És vele az intimitásról, ami a házasság sava-borsa? Hova jut így?
2014. dec. 18. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!