Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás a megoldás?
Nézd, sose fog női aggyal gondolkodni. Egy kis lazaság a " a csökött férfi gondolkodás kárhoztatásához" részedről mennyei lenne.
A barátnőiddel kell trécselni, ilyesmire a férjek nem valók. De sok másra igen! :)
A válaszolók nem voltak még ilyen helyzetben. Én igen. A Férjem volt, h hónapokig nem Szólt hozzám, 6 kg-t fogytam, majdnem elváltunk, pedig akkor "csak" 7 éve voltunk együtt.
Baromi fájdalmas tud lenni, ha a másik levegőnek néz es sokkal rombolóbb, mintha hirtelen haragból szocsata alakul ki.
Anno egyébként én mentettem meg a kapcsolatunkat, 1 hónapra elköltöztem a gyerekkel, és az egész csak azért folytatodott, mert EN valtoztattam, kedves lettem hozza, ujra elcsabitottam, amitől teljesen "elolvadt". Tehat a pozitiv SAJÁT változtatásnak igenis van értelme, de ezt mastol Sosem lehet várni.
Amikor nem szól hozzád, akár mert tényleg bántó voltál, akár csak azt hiszi, akkor várj egy kis időt, fél percet, fél órát, majd menj oda hozzá, öleld meg, és mond hogy béküljetek ki. Én is nagyon sokszor összevesznék a feleségemmel napokra vagy talán véglegesen is, mert én ezt valahogy nem merem megcsinálni. Ő meg igen. Ezért vagyunk még együtt.
De ha semmi sem működik, párterápia se, akkor megértelek, ez így ebben a formában nem egy olyan kapcsolat amivel még le lehet élni évtizedeket. A szüleim valami ilyesmiben élnek, állandó a feszültség köztük. Rossz nézni is. Lehet, hogy külön még rosszabb lenne nekik, nem tudom, de nézni is szörnyű, rettenetes az a légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!