Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, komoly kapcsolatban élők, volt már olyan szeretőtök, akivel nem létesítettetek testi kapcsolatot? Olyan titkos barát vagy minek nevezzem?
Figyelt kérdés
köszönöm2014. dec. 8. 07:49
1/9 anonim válasza:
Igen, olyan akivel neten írunk. Messze lakunk, így testi kapcsolat nem lehetséges.
2/9 A kérdező kommentje:
nem is találkoztatok? Meddig tartott?
Én olyanra is gondolok, hogy találkozunk mi, de semmi testi kontaktus nem alakulna ki.
2014. dec. 8. 08:05
3/9 anonim válasza:
Még nem találkoztunk. 1 éve tart. Azt nem bírnánk ki, hogy ne legyen testi kapcsolat! Akkor az tényleg csak barát és nem szerető, ha nem lenne testi kapcsolat.
4/9 anonim válasza:
Mire gondolsz kérdező? Vki olyanra akivel jól megértitek egymást de vmért nincs sex? Találkozás van azért? V hogy kell ezt elképzelni?
5/9 A kérdező kommentje:
igen úgy 3-k válaszoló. Nincs szex, ettől függetlenül tetszetek egymásnak, de ez nincs és nem is lesz.
2014. dec. 8. 13:35
6/9 anonim válasza:
Dehogy nem csak idő kérdése! Ez elég veszélyes, ha az ellenkező nemről van szó!!!
7/9 A kérdező kommentje:
és ha szimplán mély barátság alakulna ki? részemről tök okés lenne...
2014. dec. 9. 07:40
8/9 anonim válasza:
Én a "szerető" voltam. Nem vagyok rá büszke, de igen, volt olyan, hogy házas pasival találkozgattam, nem volt köztünk szex. Ő sem erőltette, én meg még szűz voltam, de ha nem lettem volna az, akkor sem fért volna bele. (Huszonéves voltam.)
Ő szerelmes volt belém, én inkább csak szerettem. A feleség rájött, lezártuk. (Pár évvel később elváltak.)
Hát nagyon gáz volt, soha többé nem tennék ilyet, de azért szeretettel gondolok rá vissza.
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Csak annyi kulombseggel hogy neki is volt elet tarsa plusz 4 gyerek. nekem is volt parom plus 1 gyerek. Mi mar gyerek korunk ota ismertuk egymast szuleim es az o szulei jo baratok voltak. Kesobb mi is azok lettunk. En eloszor fel sem figyeltem ra. O szeretett, de mire en ezt eszre vettem mar volt nekem is elet tarsam plus egy gyerek. Evekig ment a huza vona titkos sms ek ejszaka, telefon hivasok. minden alibit ki hasznaltam/hasznaltunk a talalkozasra. Nem kellett annak titkos talalkozonak lenni kettesben. Eleg volt a csaladi ossze jovetelen mind ketten ott voltunk es csak latuk egymast.. Na ez igy ment evekig. De egyikonk sem valotta be igazan hogy mit erzunk a masik irant. Talan meg mi magunk sem voltunk bisztossak benne. Ez nalam nagy szereleme alakult at. Mai napig szeretem. De sosem volt semmi kozottunk meg egy puszi sem:) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!