Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondtátok azt, hogy na most belevágtok a gyerekvállalásba? Mik voltak a feltételeitek ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 16:04
11/14 anonim válasza:
Mi a mult honapban dontottuk el, hogy johet, es remelem hamarosan jonni is fog. :)
Mi hazassag utan kikoltoztunk kulfoldre, es az volt a feltetel, hogy eloszor ott is kialakitsuk a magunk kis eletet. Azota 3 ev telt el, mindketten dolgozunk, van megtakaritasunk, sikerult kettesben utazgatnunk es ugy erzem eljott az ido amikor valami hianyozni kezdett az eletunkbol es ugy erzem hogy tenyleg most van itt az ideje, hogy bekoszontson hozzank a golya :) Abban remenykdem, hogy ez lesz a karacsonyi ajandekunk a Jezuskatol :)
12/14 anonim válasza:
Megfelelő pár, min 3 éves együttélés úgy, hogy jól kijövünk (ennél sokkal később vállaltunk, de ezelőtt a próbálkozásba sem kezdtem volna bele). Ezen kívül jó anyagi körülmények, elég félretett pénz és megfelelő lakhatás, valamint számomra az, hogy előtte eleget dolgoztam a szakmámban, és megfelelő tapasztalatot szereztem már abban.
13/14 anonim válasza:
Házasság után egy évvel, mikor már volt annyi pénz félre téve, hogy biztosra menjünk és az örökölt házat is nagyjából rendbe tudtuk hozni. Azóta 3 gyönyörű gyerekem van.
14/14 anonim válasza:
-kiegyensúlyozott ,megfelelő anyagi háttér ,25 életév betöltötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!