Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 27 éves férfinak mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves férfinak mennyi esélye van új párt találni egy gyermekkel?

Figyelt kérdés
Sajnos a gyerek nem él velem.

2014. dec. 1. 22:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, miből gondolod, hogy "a nők", mint csoport, álszentek lennének? Kicsit vegyél vissza az általánosításból, és több sikered lesz.
2014. dec. 1. 22:28
 12/35 anonim ***** válasza:
0%

#10 aha, majd rájössz!

#11 te talán tapostad már ezt az utat hogy ennyire biztosan állítasz bármit is?

2014. dec. 1. 22:28
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon fiatal vagy, nem veled él a gyerek. Ezek "jó" pontok. Persze az, hogy a gyerek miatt továbbra is találkozni fogsz valószínűleg az exeddel, az zavarna. De ezt leszámítva szerintem jók az esélyeid.
2014. dec. 1. 22:32
 14/35 anonim ***** válasza:
50%
Én 25 éves vagyok. Engem nem zavarna egy gyermek, sőt, akár kettő sem.
2014. dec. 1. 22:33
 15/35 anonim ***** válasza:
Ha az exed normális, egy gyerek nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne. Egyébként téves, hogy a gyerek megbízhatóságot sugall. Csak abban az esetben, ha az apa törődik is azzal a gyerekkel..
2014. dec. 1. 22:46
 16/35 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed. Én nem vagyok túl gyerekbarát, nem is akarok sajátot, de volt már gyerekes pasim. Olyankor találkoztunk, mikor nem volt vele a gyerek, tök jól megvoltunk. Csak aztán ő rájött, hogy családot akar, azt meg ugye én nem adtam volna meg neki így inkább szakítottunk. De amúgy ha jófej vagy, jól nézel ki, és nem pótanyát keresel a gyerekednek, akkor igen széles körben válogathatsz, és sokaknak felkeltheted az édeklődését.
2014. dec. 1. 22:47
 17/35 anonim ***** válasza:
67%

#12, hát nem tudom, én anno 30-33 évesen, 2 - nem velem élő - gyerek mellett simán ismerkedtem, találtam nőKET... aztán "kikötöttem" a jelenlegi párom mellett... tizensok éve... igaz, nem társkeresőkön írkáltam négy számjegyű leveleket, hanem a való életben ismerkedtem... kb azzal az átlaggal, hogy kezdeményeztem mondjuk 8 nőnél, és abból 4-gyel lett kapcsolat... és nem, nem voltam és nem vagyok sem Adonisz, sem Krőzus... tök átlagos külső és anyagi... na ehhez képest az anno (net előtti utolsó idők, 1995 magassága) létező újsághirdetéses társkeresőn az első(!) levélváltásból lett randi és egy fél éves kapcsolat...

(na, ezzel már ellentmondhatok? :))

Mellesleg megsúgok egy titkot... ezer személyre szabott üzenetet lehetetlen megírni, a nők meg semmit sem utálnak jobban, mint a Ctrl-C /Ctrl-V "ismerkedő" sablonleveleket... inkább foglalkozz azzal a 10-zel, aki tényleg érdekel, de azzal normálisan, rá figyelve... ne - "társkeresőn 1170 nőre írtam rá, 117 választ kaptám, a többi még válaszra sem méltatott :(" - Párprojektipari Műveket jácc, hanem ismerkedj, beszélgess érdekesnek talált emberekkel...

2014. dec. 1. 22:48
 18/35 anonim ***** válasza:
21%

Vannak kifejezetten olyan nők,akik nem akarnak szülni,ezért saját gyereket nem akarnak.

De ez nem jelenti azt,hogy nem nevelnének is gyereket.

Nálunk nagy eséllyel indulhatsz.

És többnyire jól is néznek ki,mert nem szültek.

2014. dec. 1. 23:00
 19/35 anonim ***** válasza:

#17 képzeld el, hogy nem CTRL+C CTRL+V leveleket írtam.

Ugyan azt nem tettem hozzá, hogy ezt a sok levelet április óta írkálom, tehát számold ki, hogy az heti hány levél...

Segítek, olyan heti 36, ami napi max 8.

Jó, persze nem minden nap írtam 8-at és volt hogy nem is voltam gépnél, de kb ez az arány.

Az igazság az, hogy a társkereső oldalakon a nők iszonyatosan válogatnak és mikor napi 20-50 levelet is kapnak, aminek 90%-a valóban CTRL+C CTRL+V akkor már sokszor meg sem nézik az illető adatlapját, és ha épp nem megfelelő mondatot írok, már a levélre se válaszolnak...

Belebámulnak a profilfotómba és ha nem vagyok az álmaik adonisza, akkor kb törlik is reflexből...

2014. dec. 1. 23:01
 20/35 anonim ***** válasza:
87%

"Belebámulnak a profilfotómba és ha nem vagyok az álmaik adonisza, akkor kb törlik is reflexből..."

Te gondolom, a 100 kilós nőket, és az akneheges boszorkányokat is tárt karokkal vártad volna.

2014. dec. 1. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!