Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mar a szaga is taszit, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar a szaga is taszit, ez normalis?

Figyelt kérdés

Szoval alapvetoen jo a hazassagom, nincs meg benne az a tuz es szenvedely ami anno volt, de van ennel jobb es rosszabb hazassag is.A ferjemmel abszolut nem kivanom a szexet, mi tobb eljutottam arra a pontra hogyha mondjuk edzes utan hazajon izzadtan akkor konkretan budosnek talalom, ami regen nem zavart.

Vagy pl: pukizas....mindig pukizott de ugy igazan nem erdekelt (leven mindenki pukizik) de mostanaban egyszeruen megorulok tole annyira nem birom elviselni.

Olyan mintha kielesedett volna a szaglasom(vagy vagy megvaltozott) es mindezt ugy, hogy itt most nem egy budos emberrol beszelunk (apolt, furdik,csak edzes utan izzad).Veletek volt mar ilyen?Vagy ez egyaltalan mitol van?

O is eszrevette, hogy nem olelem meg edzes utan ahogy szoktam es mondtam, higy azert nem mert budos es ekkor mindig kezdodik a "regen ez nem zavart" lemez.

Koszi minden valaszt

2014. nov. 30. 19:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. nov. 30. 20:23
 12/29 anonim ***** válasza:
Én szerintem vagy haragszol rá tudat alatt vagy kiszerettél belőle,ha csak haragszol akkor az talán megbeszélhető helyre hozható,főleg ha rá jössz az okára,okaira.Ha viszont kiszerettél belő akkor nem hiszem,hogy újból bele tudnál szeretni csak mert akarod.
2014. nov. 30. 20:37
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem le kellene ülni ezt megbeszélni(nem azt hogy így vagy úgy büdösnek találod,hanem hogy eltűnt a szenvedély),megtalálni az okokat és ha lehet,megoldani,vagy ha nem akkor más utat keresni.

Amiket leírtál abban egy darab pozitívum nincs irányodban felé,ha nem tudjátok megoldani,ne kínozzátok egymást,ne raboljátok egymás idejét.

2014. nov. 30. 21:59
 14/29 omba ***** válasza:
35%
Nálunk is volt ilyen az exnőmnem nem az orra élesedett, hanem a hallásából vágta ki azt a hangtartományt, ahol én beszélek.... küszködtünk még egy ideig, de feleslegesen.
2014. nov. 30. 21:59
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Más szagok is jobban zavarnak, vagy csak a férjedé?
2014. dec. 1. 00:03
 16/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem váltottál fogamzásgátlót vagy nem hagytad abba mostanában? Azt hallottam, hogy valaki abbahagyta a fogamzásgátló szedését, mert babát akartak, de azóta büdösnek érzi a párját.
2014. dec. 1. 00:25
 17/29 anonim ***** válasza:
19%

Ha várandós vagy vagy gyereket szültél, akkor a Te szaglásod, ízlésed változott meg a korábbihoz képest (ez mindig megváltozik!). Ha ilyen nem történt, akkor ő változott - pl. meghízott, szüksége lenne egy méregtelenítő kúrára, stb. Ha valakinek a világképe változik, önismerete, stb., az is kémiai változással jár.

De a konkrét szag megtestesíthet átvitt értelmű szagot is, tehát valami Neked nem tetsző dolgot kiszagoltál rajta.

2014. dec. 1. 03:12
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egy fontos kérdés, hogy csak a pároddal kapcsolatban változott a szaglásod, vagy más dolgokat is büdösnek, elviselhetetlennek érzel, amit eddig nem?

Ha csak a párod taszít, akkor nem a kémia változott, hanem csak kiszerettél belőle. Sajnos.

2014. dec. 1. 08:04
 19/29 anonim ***** válasza:

Ugyanezt éltem át a volt férjemmel. És nem, nem a szaglásom változott meg, hanem az érzelmeim irányába, amit először magamnak sem vallottam be. Ha mellém ült, arrébb kellett húzódnom, annyira zavart az illata. Az az illat, amit a kapcsolatunk elején annyira imádtam.

A párválasztásnál nagyon nagy hangsúlyt kap az illat, csak ezt sokan nem tudják, vagy nem veszik figyelembe. Működnek a feromonok és azok általában nem hazudnak.

2014. dec. 1. 08:29
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Hát én nem látom óriási problémának, hogy éppen az edzés utáni izzadt testét nem öleled magadhoz. Az meg, hogy a fingja zavar, hát erre mit mondjak?

Általában senki sincs oda senki fingjáért. A gyereket is szeretjük, de mégsem vagyunk oda a sz.ros pelenkájáért.

Inkább örülj, hogy eddig nem zavart. Az ember változik.

Isten hozott ismét a Földön! :-)

Nehogy már a fing meg az izzadságszag elviseléséből állapítsuk meg, hogy szereted-e a férjedet. Ez hülyeség. Én sem örülök ha a férjem az orrom alá fingik. Az izzadt gatyáit sem szagolgatom, de ebből nem vonok le semmilyen következtetést a kapcsolatunkat illetően.

Ne csináljatok bolhából elefántot.

2014. dec. 1. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!