Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elmondanátok a barátnőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a barátnőtöknek, hogy a férje szerelmet vallott nektek?

Figyelt kérdés

Hosszú történet ez.Röviden próbálom leírni.

Én és a barátnőm férje,régről ismerjük egymást.Együtt jártunk 2 évig,nagy szerelem volt,de megcsalt én pedig elküldtem.Ő még évekkel később is üzeneteket írt,hogy még mindig engem szeret,neki én vagyok az igazi,soha senkit nem fog így szeretni stb..

Nem foglalkoztam vele,le akartam ezt zárni.

2 évvel ezelőtt kiderült hogy közben megházasodott és a felesége babát vár,ahogy én is.Szóval egyszerre szültem a feleségével,vagyis ő 2 hónappal hamarabb.

Facebookon ismerősök vagyunk/voltunk és gratuláltunk egymásnak.Közben a felesége írt nekem,hogy nem e lenne kedvem babakocsizni,sétálni velük és megismerkedhetnénk.

Találkoztunk!Fantasztikus nő,aranyos,kedves,csupaszív lélek.A legjobb barátnők lettünk.Sokat összejárunk,de férjek nélkül,csak mi lányok és babák.

Na hát a hétvégén voltam egy barátunk szülinapi buliján és ott volt a férfi is,a barátnőm férje.Váltottunk pár szót,beszélgettünk a lányokról(gyerekeink) és ennyi.

Én kimentem telefonálni,ő pedig utánam jött.

Elmondta,hogy ő még mindig engem szeret,soha nem fog lemondani rólam és ha én is így érzem,akkor elválik és mi újra együtt lehetünk.

Szorosan átölelt és megcsókolt,úgy,mint rég...

Megkértem,hogy többé ne csináljon ilyet és hagyjon békén,hisz már mindkettőnknek családja van!

Persze a barátnőm erről mit sem sejt.Ti elmondanátok neki?

Vagy mit tennétek ebben a helyzetben?

Olyan tanácstalan vagyok! :(

Mindannyian 28 évesek vagyunk.

2014. nov. 28. 11:07
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Utolsó te nagyon nem vagy képben.

Elmentem az egyik barátunk szülinapjára,a férjem nem jött velem,mert itthon vigyázott addig a lányunkra,aki beteg.Amugy a férjem nem is ismeri annyira az én baráti társaságomat.Nem is volt kedve jönni.

Azt,meg hogy ez a srác is ott lesz,nem tudtam!!!!

Igen,hazaértem és kérdezte,milyen volt a buli,elmondtam neki.

Nem csinált ebből problémát,ez nem egy "komoly,igazi" megcsalás.Csak egy kis pillanatnyi gyengeség,ennyi.

Tudja,hogy imádom őt és nem érdekel senki más!

2014. nov. 29. 19:02
 42/45 anonim ***** válasza:
12%

Ha tényleg nem akarsz tőle semmit, akkor indokként a "mindkettőnknek családja van" félreérthető. Mondd meg neki kerek-perec, hogy hagyjon békén, te boldog vagy az új életeddel.

A barátnőnek azért nem mondanám el, mert a férje sajnos elég csapodárnak tűnik, nem te vagy az első és sajnos se nem az utolsó szerintem. Emiatt ne kavarj be, mert a barátságotok mehet rá. Ő ilyen típus, ne dőlj be annak, hogy ez Rólad szól.

Egyszer nekem is szerelmet vallott a barátnőm barátja, de a srácról tudtam, hogy nem a hűség mintaképe, és előbb-utóbb úgyis borul a kapcsolatuk. Ki is derült, a kapcsolatuk vége is lett, és a barátságunk is megmaradt.

2014. dec. 1. 12:17
 43/45 anonim ***** válasza:
Még egy: a "pillanatnyi gyengeséged"-ből remélhetőleg tanultál... Ha esetleg még néhány exszed felbukkan, nem az a megoldást, hogy hagyod megcsókolni magad... De ezt neked kell eldöntened.
2014. dec. 1. 12:21
 44/45 anonim ***** válasza:
Voltam a másik asszony cipőjében, ma már nem kezdek magyar sráccal, elég volt az exikékből.
2015. okt. 11. 21:18
 45/45 anonim ***** válasza:
Ha a gyereke nem lenne, én úgy tennék, mintha visszafogadnám és a válása után rúgnám ki, hogy a lába se érje a földet, mert a másik nő sem érdemli meg, hogy hitegessék.
2017. márc. 17. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!