Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elmondanátok a barátnőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a barátnőtöknek, hogy a férje szerelmet vallott nektek?

Figyelt kérdés

Hosszú történet ez.Röviden próbálom leírni.

Én és a barátnőm férje,régről ismerjük egymást.Együtt jártunk 2 évig,nagy szerelem volt,de megcsalt én pedig elküldtem.Ő még évekkel később is üzeneteket írt,hogy még mindig engem szeret,neki én vagyok az igazi,soha senkit nem fog így szeretni stb..

Nem foglalkoztam vele,le akartam ezt zárni.

2 évvel ezelőtt kiderült hogy közben megházasodott és a felesége babát vár,ahogy én is.Szóval egyszerre szültem a feleségével,vagyis ő 2 hónappal hamarabb.

Facebookon ismerősök vagyunk/voltunk és gratuláltunk egymásnak.Közben a felesége írt nekem,hogy nem e lenne kedvem babakocsizni,sétálni velük és megismerkedhetnénk.

Találkoztunk!Fantasztikus nő,aranyos,kedves,csupaszív lélek.A legjobb barátnők lettünk.Sokat összejárunk,de férjek nélkül,csak mi lányok és babák.

Na hát a hétvégén voltam egy barátunk szülinapi buliján és ott volt a férfi is,a barátnőm férje.Váltottunk pár szót,beszélgettünk a lányokról(gyerekeink) és ennyi.

Én kimentem telefonálni,ő pedig utánam jött.

Elmondta,hogy ő még mindig engem szeret,soha nem fog lemondani rólam és ha én is így érzem,akkor elválik és mi újra együtt lehetünk.

Szorosan átölelt és megcsókolt,úgy,mint rég...

Megkértem,hogy többé ne csináljon ilyet és hagyjon békén,hisz már mindkettőnknek családja van!

Persze a barátnőm erről mit sem sejt.Ti elmondanátok neki?

Vagy mit tennétek ebben a helyzetben?

Olyan tanácstalan vagyok! :(

Mindannyian 28 évesek vagyunk.

2014. nov. 28. 11:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
67%
itt te kevered a szart kedves kérdező, neked pont az ex felesége kellett barátnőnek, mi? vicc
2014. nov. 28. 12:48
 32/45 A kérdező kommentje:

Nem pont ő kellett!Eleinte nem is gondoltam,hogy ennyire jó barátnők leszünk!

És még valami!Én minden lehetséges módon próbáltam elkerülni az ő férjét! 2 éve nem is találkoztunk!

2014. nov. 28. 13:07
 33/45 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de ez a sztori (vagyis te vagy élete nője, és el is hiszed) egyértelműen azt sugallja, hogy hízeleg az egódnak a dolog. Mert az ugye te sem gondolhatod komolyan, ha valaha is szeretett volna, megcsal, mást vesz el, másnak csinál gyereket, és több év kimaradás után (ami téged és őt is megváltoztatott) még komolyan kijelentheti, hogy te kellesz neki. Egy éjszakára lehet. Viszont ha engem meg akarna csókolni az exem, az nem jutna el csókig, az első kezembe eső tárggyal törölném képen. Még abban az esetben is, ha nem lenne mindkettőnknek partnere és gyerek. Te viszonoztad a csókot, majd megkérted, hogy ne tegye újra (el tudom képzelni, milyen határozottan) MERT már mindkettőtöknek partnere és gyereke van. Egy szóval nem mondtad neki, hogy undorító, és akkor sem kellene, ha ő lenne az utolsó pasi a földön. Te szövögeted magad körül a brazil szappanoperát. A pasi hülyít téged, te pedig akarod is meg nem is, annyira azért nincs ellenedre, hogy boríts mindent, és elveszítsd az exedet az életedből. Lehet a te életed szerelme volt, nem pedig te az övé. Ha elég korrekt lennél, elmondanád a barátnődnek, hogy megszakítod a kapcsolatot, mert a férje rádnyomult, már látod sosem változik meg, és neked ilyen emberre nincs szükséged a környezetedben. Egyébként a párod tudja, hogy hagytad, hogy az exed ölelgessen és csókolgasson? Aki nem hagyja, azt nem lehet.. ha hagytad, akkor pedig nem csak az ex hozzáállásával van probléma.
2014. nov. 28. 13:26
 34/45 anonim ***** válasza:

ha te végig tudtad, hogy te vagy élete szerelme, akkor elkerulod messzire, nem avatkozol az eletebe semmilyen modon.kerestel volna másik kismamat baratkozni.

sztem tartsal tavolságot, majd fokozatosan szakits meg ezt a baratsagot.ne avatkozz tobbet az eletukbe.

persze a ferj a legnagyobb hulye itt, de akkor sem kell tetezni a bajt.

forditott helyzetbe amugy neked ez milyen erzes lenne?

kiderulne , hogy a baratnod volt a ferjed nagy szerelme?

2014. nov. 28. 13:26
 35/45 A kérdező kommentje:

Ő nem az életem része! 2 éve nem is láttam!És nem is fogom,hisz ez a találkozás is csak véletlen volt.Több ilyen nem lesz!

Én nem barátkoznék a férjem volt nagy szerelmével,az biztos.

De ő nem tudja,hogy én vagyok a férje nagy szerelme!

És nem is akarom,hogy megtudja,mert akkor nem lenne a barátnőm többé... :(

2014. nov. 28. 13:45
 36/45 anonim ***** válasza:
És nem gondolod, hogyha a barátnőd csak azért a barátnőd, mert nem tudja, hogy igazából nem is állna veled szóba, akkor az nem barátság, hanem egy hazugságra épített téves kapcsolat?
2014. nov. 28. 13:55
 37/45 anonim ***** válasza:
69%
szép is ez a baratsag, te hulyere veszed, a ferje ugyszinten..szerencsetlen no.
2014. nov. 28. 14:19
 38/45 anonim ***** válasza:
51%

Na ezért is nem kell nekem barátnő....:(Jól elvagyok nélkülük.

Inkább, mint hogy legyen egy ilyen,aki ....mint te. pl.

Még ha nem is akarod visszacsábítani, vagy viszonyba belemenni vele.

Mi a franc--ért kellett pont ezzel a szerencsétlen nővel

összehaverkodni.

Nem volt rossz érzés, tudván tudva, hogy a férjével jóban

voltatok...??

Megérdemelnéd, hogy megtudja, mégha nem is akarod neki elmondani.

Szegény nő, sajnálom.Többszörösen átvágod.

ha tudná ,mi van nem hiszem, hogy keresné a társaságod.

2014. nov. 28. 17:35
 39/45 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg nem te voltál élete szerelme ennek a pasasnak. Szimplán meg akar d.u.gni, ennyi.
2014. nov. 29. 00:40
 40/45 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező!

Egyre jobban kilóg a lóláb a sztoridból!

Hazudsz mint a vízfolyás.

...és közben kavarod a sz*rt!!

A férjed betegen vigyáz a gyerekre, hogy te mindenképpen össze tudjál jönni az exeddel.

(Persze, tök "véletlenül"!!)

Azután amikor hazamész a buliról, elújságolod neki, hogy megcsaltad.

Egy szégyen vagy!

2014. nov. 29. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!