Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a barátnőtöknek, hogy a férje szerelmet vallott nektek?
Hosszú történet ez.Röviden próbálom leírni.
Én és a barátnőm férje,régről ismerjük egymást.Együtt jártunk 2 évig,nagy szerelem volt,de megcsalt én pedig elküldtem.Ő még évekkel később is üzeneteket írt,hogy még mindig engem szeret,neki én vagyok az igazi,soha senkit nem fog így szeretni stb..
Nem foglalkoztam vele,le akartam ezt zárni.
2 évvel ezelőtt kiderült hogy közben megházasodott és a felesége babát vár,ahogy én is.Szóval egyszerre szültem a feleségével,vagyis ő 2 hónappal hamarabb.
Facebookon ismerősök vagyunk/voltunk és gratuláltunk egymásnak.Közben a felesége írt nekem,hogy nem e lenne kedvem babakocsizni,sétálni velük és megismerkedhetnénk.
Találkoztunk!Fantasztikus nő,aranyos,kedves,csupaszív lélek.A legjobb barátnők lettünk.Sokat összejárunk,de férjek nélkül,csak mi lányok és babák.
Na hát a hétvégén voltam egy barátunk szülinapi buliján és ott volt a férfi is,a barátnőm férje.Váltottunk pár szót,beszélgettünk a lányokról(gyerekeink) és ennyi.
Én kimentem telefonálni,ő pedig utánam jött.
Elmondta,hogy ő még mindig engem szeret,soha nem fog lemondani rólam és ha én is így érzem,akkor elválik és mi újra együtt lehetünk.
Szorosan átölelt és megcsókolt,úgy,mint rég...
Megkértem,hogy többé ne csináljon ilyet és hagyjon békén,hisz már mindkettőnknek családja van!
Persze a barátnőm erről mit sem sejt.Ti elmondanátok neki?
Vagy mit tennétek ebben a helyzetben?
Olyan tanácstalan vagyok! :(
Mindannyian 28 évesek vagyunk.
Utolso mondatod nagyon nyegle. Azt hiszem benne lennel ha meg egyszer meg akarna csalni a "baratnodet".
Egyebkent, gondoltal e mar arra, hogy a no azert akart megismerni, mert esetleg latott az F.B.-on, gratulalas, stb, ezert akarta tudni, hogy ki vagy? Vagy eppen rad sejtett a megcsalassal?
Mint irtak, engedted az olelest, a csokot, ugy mint reg. Hat szoval...
Elég nehéz döntés. Nézhetjük kétféleképpen is a dolgot: Ha elmondod, lehet minden összeomlik: te elveszíted a legjobb barátnődet, ők széjjelmennek, a baba meg hétvégi apukával fog felnőni, a csaj lehet az életben nem talál senkit-előfordulhat. És lehet mindez csak azért, hogy könnyíts a lelkiismereteden. Vagy elmondod, és ő nem fog rád haragudni, értékelni fogja az őszinteségedet, de egyedülálló anyaként folytatja, vagy, együtt maradnak, de a bizalom talán soha nem lesz a régi és ha még mindig szeretni fog a férj téged, valószínű a barátnőd megkér, hogy ne találkozzatok többet, hogy a férj ne kerüljön kísértésbe.
Itt a férj hibázott a legnagyobbat. Becsapott egy ártatlan nőt. Elhitette vele, hogy szereti. És most, ha ennyi év után se tudott téged elfelejteni a férj, lehet, hogy soha nem fog tudni, és ez mindig be fogja árnyékolni a kapcsolatotokat. Ha nem mondod el és mondjuk megígéri, hogy többet nem csinál ilyet és valóban ehhez tartja magát, benned örökké ott fog motoszkálni a lelkiismeretfurdalás, hogy te nemcsak, hogy smároltál a barátnőd férjével-ha még nem is te akartad, de attól tény marad-, hanem tudod, hogy nem szereti és azzal, hogy nem mondod el, nemcsak a férj hazudik, de te is. És minél később mondod el, annál nehezebb lesz és annál valószínűbb, hogy a barátnőd megharagszik rád is.
A férj téged is átvágott, ezenkívűl te is kapcsolatban élsz, a te kapcsolatodról már ne is beszéljünk, azt is tönkre teheti. Az a férfi egy...gerinctelen alak a saját vágyait előtérbe helyezve, nem számol, nem gondolkodik el azon, hogy hány ember életét teheti tönkre és még ráadásul a súlyt is rádrakja azzal, hogy ő lapít és esetleg kér, hogy ne mond el....ez undorító és igazán sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Én valószínű először a férjjel beszélnék. Adnék neki egy rövid időt, hogy ő maga mondja el a sztorit a feleségének, mert ha nem, akkor én tenném meg. De először a saját párommal beszélnék és elmondanám neki töviről hegyire. Aztán mennék a barátnőhöz, úgy, hogy közben ott van a férj is....vagy nincs, nem tudom melyik lenne a jobb. lehet egy kellemetlen veszekedés fültanuja lennél, de ha ott vagy, nem tagadhatja le. Elmondanád, hogy mi történt, aztán persze mondanád, hogy te nagyon sajnálod az egészet és hogy nem akarsz kavarni, sarkonfordulnál és mennél, hogy emésszék meg a dolgot, aztán eldöntik, hogy mit lépnek és ha túl lesz rajta a barátnőd, akkor majd eldől, hogy a barátság megmarad e.
Szegénykém, tényleg sajnállak.
11:36
"Hatos, hogy te milyen barom vagy!"
Esetleg az édesanyáddal beszél így!!
6-osnak igaza van.
Engem senki nem fog megolelni, megcsokolni, (ugy mint regen) ha azt en nem akarom, esetleg kajakra.
Az is igaz, hogy az imadott no evek ota hazudik a felesegnek.
Mikor megismertem a feleségét,akkor jött a férje is és elmondtam neki,hogy nem akarom,hogy ő is sétálni járjon velünk.Szóval őt nem láttam már majd 2 éve.Sose jött velünk. Épp ezért,mert tudtam,hogy mit érez irántam,esélyt sem akartam annak adni,hogy minden nap találkozzunk.
Ez a hétvége is véletlen volt,hogy összefutottunk!
Az én férjem tudja mi történt,elmondtam neki mindent!
Megbeszéltük ezt,nincs gond köztünk emiatt.
De nem akarom,hogy a tönkremenjen a családjuk!
Bár a barátnőm sokkal jobb férjet érdemel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!