Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tudok ellenálni a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ellenálni a fiatal 18-20 éves lányoknak, le is fekszem velük. Szeretem a feleségem, nem tudom hogy mondjam el neki? Félek kiderül, akkor elhagy, pedig nagyon szeretem!

Figyelt kérdés

Egyszerüen nem birok ellenállni a lehetőségeknek,jobbnál jobb lányok vannak odaértem.Nem tudom letagadni hogy oda vagyok a nőkért,imádom őket.De legjobban a feleségemet,a legdurvább az benne,hogy a feleségemmel is jó a szexuális életünk,minden nap csináljuk.A házasságunk is jó,semmi problémánk nincsen.De nem tudok ellenállni a fiatal lányoknak.Hogyan szokjak le erről?

31/F

2014. nov. 24. 16:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
96%
Elég egy fura feleséged lehet, ha ezt majd elnézi neked....
2014. nov. 24. 17:25
 22/33 anonim ***** válasza:
97%

Szereted, s közben ezt teszed???

Na az ilyen szeretettől mentsen meg az ég!

2014. nov. 24. 17:26
 23/33 anonim ***** válasza:
97%

,,,Na persze,nem mondom hogy szép az amit csinálok.De azért kiváncsi lennék itt a válaszadók közül hányan élnek tökéletes szent,házas életet..,,

Szerencsere tobben mint gondolnad azert hazasodunk mert kizarolag egy ferfivel novel akarunk leni szeretni szexelni ez a hazassag lenyege elkotelezetseg egymas fele.

2014. nov. 24. 17:28
 24/33 anonim ***** válasza:
97%

Te nem szereted a feleséged. Ha szeretnéd, nem csalnád meg. Egyébként te valami állat vagy? Akit az ösztönei irányítanak? Elvileg nem... elvileg ember vagy. Te hoztál egy döntést, miszerint összefekszel másokkal, hazudozol a feleségednek stb... Ez nem az a kategória, hogy nem tudsz ellenállni. Ez az amikor NEM AKARSZ.

Ha ennyire kellenek más nők, minek nősültél meg? Ha egyedülálló lennél azzal szexelnél akivel akarsz, és nem bántanál meg vele egy másik embert aki viszont szeret téged.

2014. nov. 24. 17:30
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Kamu kérdés, egy unatkozó tini rakta fel provokálásnak.

Annyira hülye nő nincs, aki erre ne jönne rá, hogy a férje állandóan félrekefél. Szerintem a kérdezőnek komoly problémái lehetnek agyilag.

2014. nov. 24. 17:42
 26/33 anonim ***** válasza:
max akkor, ha közben ő is félrekefél (mármint a feleség) és így kiegyenlített lelkiviláguk van. szóval elképzelhető, de a mi kultúránkban nem elfogadott ez a fajta együtt élés. ami ugyanakkor, ha mindkét félnek azonos lehetőségei, jogai vannak, akkor szerintem elfogadható, mert csak akkor nem sérül egyik fél se. valahol a szwingeresek ilyenek.
2014. nov. 24. 23:58
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

érted, minek az embernek ellenség, ha ilyen a férje -.- Vagy egy unatkozó kölyök vagy, vagy egy gerinctelen, aki képtelen a farkát a gatyájában tartani. Mindkét esetben gusztustalan, de legalább gonosz. A hűség döntés kérdése.

Mellesleg 13 éve élek boldog, BIZALMON alapuló házasságban, és komolyan büszkének érzem magam, hogy mindketten hűségesek vagyunk. Hova süllyed ez a világ, hogy nem ez a természetes?

2014. nov. 25. 13:58
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha rád másznak a tinilányok, akkor egyértelmű, hogy ismert vagy... megkockáztatom, zenész. Ismerek is egy ilyet. Az is házas, fiatal és gyönyörű felesége van, és mégis félrelép, kábé ugyanilyen magyarázattal. Talán te vagy az, csak hazudsz a koroddal kapcsolatban. Mondjuk ott ő az aki rákattan lányokra... nos, a lényeg, hogy vannak ilyen emberek. Aztán van, aki örömmel hajlandó vele, más meg nem.
2014. nov. 25. 15:13
 29/33 anonim ***** válasza:
Ki fog derülni. Ez lebegjen a szemed előtt. Előbb-utóbb az egyik ki fog tálalni. Azt még lehet nem hiszi el, de aztán jön majd még 2-3 és egyszer már nem fogod tudni kimagyarázni.
2014. nov. 25. 16:07
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha ezt megtudja rólad egy életre kiábrándul belőled és onnan már nem lesz visszaút nem fogsz kelleni neki, mert milyen dolog már rendszeresen csalód őt és egy, kicsit sincsen lelkiismereted mi lenne ha ő tenné ugyan ezt csak? hadd abba hogy te vagy a főcsődőr mert megtudja és úgy kitesz téged az életéből hogy magadhoz sem térsz.
2014. nov. 25. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!