Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ellenálni a fiatal 18-20 éves lányoknak, le is fekszem velük. Szeretem a feleségem, nem tudom hogy mondjam el neki? Félek kiderül, akkor elhagy, pedig nagyon szeretem!
Egyszerüen nem birok ellenállni a lehetőségeknek,jobbnál jobb lányok vannak odaértem.Nem tudom letagadni hogy oda vagyok a nőkért,imádom őket.De legjobban a feleségemet,a legdurvább az benne,hogy a feleségemmel is jó a szexuális életünk,minden nap csináljuk.A házasságunk is jó,semmi problémánk nincsen.De nem tudok ellenállni a fiatal lányoknak.Hogyan szokjak le erről?
31/F
Szereted, s közben ezt teszed???
Na az ilyen szeretettől mentsen meg az ég!
,,,Na persze,nem mondom hogy szép az amit csinálok.De azért kiváncsi lennék itt a válaszadók közül hányan élnek tökéletes szent,házas életet..,,
Szerencsere tobben mint gondolnad azert hazasodunk mert kizarolag egy ferfivel novel akarunk leni szeretni szexelni ez a hazassag lenyege elkotelezetseg egymas fele.
Te nem szereted a feleséged. Ha szeretnéd, nem csalnád meg. Egyébként te valami állat vagy? Akit az ösztönei irányítanak? Elvileg nem... elvileg ember vagy. Te hoztál egy döntést, miszerint összefekszel másokkal, hazudozol a feleségednek stb... Ez nem az a kategória, hogy nem tudsz ellenállni. Ez az amikor NEM AKARSZ.
Ha ennyire kellenek más nők, minek nősültél meg? Ha egyedülálló lennél azzal szexelnél akivel akarsz, és nem bántanál meg vele egy másik embert aki viszont szeret téged.
Kamu kérdés, egy unatkozó tini rakta fel provokálásnak.
Annyira hülye nő nincs, aki erre ne jönne rá, hogy a férje állandóan félrekefél. Szerintem a kérdezőnek komoly problémái lehetnek agyilag.
érted, minek az embernek ellenség, ha ilyen a férje -.- Vagy egy unatkozó kölyök vagy, vagy egy gerinctelen, aki képtelen a farkát a gatyájában tartani. Mindkét esetben gusztustalan, de legalább gonosz. A hűség döntés kérdése.
Mellesleg 13 éve élek boldog, BIZALMON alapuló házasságban, és komolyan büszkének érzem magam, hogy mindketten hűségesek vagyunk. Hova süllyed ez a világ, hogy nem ez a természetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!