Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ellenálni a fiatal 18-20 éves lányoknak, le is fekszem velük. Szeretem a feleségem, nem tudom hogy mondjam el neki? Félek kiderül, akkor elhagy, pedig nagyon szeretem!
Egyszerüen nem birok ellenállni a lehetőségeknek,jobbnál jobb lányok vannak odaértem.Nem tudom letagadni hogy oda vagyok a nőkért,imádom őket.De legjobban a feleségemet,a legdurvább az benne,hogy a feleségemmel is jó a szexuális életünk,minden nap csináljuk.A házasságunk is jó,semmi problémánk nincsen.De nem tudok ellenállni a fiatal lányoknak.Hogyan szokjak le erről?
31/F
A hűség nem genetika, hanem döntés kérdése.
Így. Döntsd el.
undorító vagy
minek mentél hozzá akkor?
a házasság 2 félről szól. vagy ha megbeszéltétek volna, hogy lefeküdhettek másokkal azt mondom oké.
de a háta mögött???
és ha hazaviszel valami betegséget?
nem tudom elhinni hogy a csajok másznak rád és téplik le a nadrágod. te ebben partner vagy egyértelműen.
ha nagyon nem bírsz magaddal akkor vagy vegyél ki szabit vagy munka után rögtön menj haza, ne járj el sehova..
de azt tanácsolom légy őszinte, hogy a feleségednek legyen ideje más férfit keresni, akit megérdemel.
Szokj le úgy,hogy eldöntöd. Akarat kérdése.
Offolnék,muszáj:
Ha feljövök erre az oldalra,biztos,hogy órákig nem térek magamhoz olyan kérdések vannak.. ha csak a fele igaz ezeknek,borzalmasabb világban élünk,mint valaha gondoltam..
ma 16:57
Nem provokálsz egyáltalán.De ne mondja már nekem senki hogy az betegség hogy kivánom a nőket?Ráadásul ők kezdeményeznek nem én.Én max csak nem mondok nemet.
ma 16:58
Pedig ők másznak rám,ritka amikor én ő rájuk.Amúgy gumit használok,szóval nem viszek haza semmi betegséget.
és hol másznak rád? bordélyházban?
ha ilyen életet szeretnél élni, joga van tudni a feleségednek.
ki tudja, talán melletted maradna így is.
ha meg nem, akkor nem lesz lelkiismeretfurdalásod.
Mondd el neki, mielőtt kiderül. így még van esélyed
JAj, te szegény, de te vagy a férfi, megfogod és odább teszed.
Amúgy nem szereted te a feleségedet, mert akkor nem csinálnád ezt. Remélem, mielőbb kiderül és úgy kivág, mint macskát szrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!