Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány csalódáson voltatok túl, mire megtaláltátok a párotokat? Hány évesen?
Nullán. Egyetlen alkalommal volt szerelmi bánatom, 15 éves koromtól egy évig voltak plátói érzelmeim egy srác iránt, de ma azt már nem tartom csalódásnak, igazából élveztem a szenvedést, mert egy kis liba voltam.:)
20 éves voltam, amikor a párommal találkoztam, előtte 4 rövidebb kapcsolatom volt, mindegyikükkel én szakítottam, mert nem azt éreztem, amit kellett volna.
Nem csalódtam!(MÉG!!!) 17 éves korom előtt ismerkedtem meg a mostani párommal. Kicsivel több mint 5 éve vagyunk együtt. Van egy csodálatos egy éves kislányunk és jelenleg 16 hetes terhes vagyok.
Előtte volt egy 2 éves kapcsolatom. Vele 14 évesen jöttem össze. Én szakítottam vele a mostani páromért.
Elötte meg egy rövidebb de az csak annyiban maradt hogy nem kerestük egymást.
miért kell minden választ lepontozni? ez nem az a kérdés amire van jó, illetve rossz válasz.
hogy a kérdésre is válaszoljak, 3 hónappal a 18. szülinapom előtt találtam rá a páromra.
előtte volt egy súlyos csalódásom, amiből nagyon nehezen lábaltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!