Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna? Mit tennétek?
itt félrekufirc van, csak a vak nem látja... Te meg az írásod alapján a világ legtoleránsabb asszonya vagy, hogy én miért nem találtam olyat aki csak századennyire is toleráns tudna lenni...
ne bízz meg benne. Figyelj a jelekre.
Kedves! Ébresztő! Sok beszédnek, sok az alja. A férjed megcsal. lehet, hogy nővel is, de hogy egy másik életmóddal, az biztos: partizás a kollégákkal, esti eszmecsere a benti dolgokról és munka,munka,munka.
Egyetértek egy másik hozzászólóval: nem érzi jól magát otthon illetve máshol jobban.
A megjegyzések feleslegesek, mert be lehet úgy állítani, hogy "csak" féltékeny vagy. A megbeszélés jó lenne, ha azzal tudod kezdeni, hogy "hagyjuk a mellébeszélést, mi a baj?" Viszont akkor készülj fel lélekben arra, hogy megtudod, mi a baj! Próbálj "Te" közlések helyett "Én" közlésekkel beszélni.
Pl. Te mindig fb-ozoleste még az ágyban is a kollégáiddal" ez ugye egy te-közlés. Ugyan ez én-közlésben: "Amikor este fb-ozol az ágyban mellettem a kollégáiddal én olyan kifosztottnak érzem magam, mert szeretném, ha egymással foglalkozhatnánk. (Az én-közlés /te-közlés Thomas Gordon elgondolása a konfliktusok kezelésére illetve az együttműködni kénytelen csoportok tagjainak kommunikációjára - tanár/diák, férj/feleség, anyós,após/vő,meny stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!