Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna? Mit tennétek?
Nem reagálod túl. Engem is zavarna, értem, hogy sok a munka, értem, hogy kell kikapcsolódás.
De azért egy normális ember, a családjával való kikapcsolódásra is vágyik, nemcsak a bulikra. Meg én mondjuk este az ágyban már nem vágynék a munkatársak üzeneteire. Sőt ha egész nap dolgozom, akkor eszembe sem jutna még otthon az ágyban is gépezni vagy telefonozni.
Az éjjel nem jött haza, hogyan történt? Legalább szólt? Vagy csak vártad és reggel derült ki, hogy másnál aludt?
Nem tudom, mit lehet tenni. De valahogy egyensúlyba kéne hozni a dolgokat, mert ez tényleg túl sok a kollégákból és a bulikból, úgy hogy közben rátok meg nincs ideje.
Én szerveznék bulit a barátnőimmel, elmennék este, ő meg maradjon otthon este a gyerekekkel és vigyázzon rájuk :)
Ez jó, te még szinte a barátnőddel sem csetelhetsz :)
Remélem, csak bulizik és nem csalt meg, de azért elég fura a viselkedése. Meg ugye szokták mondani, hogy az támad, akinek van vaj a füle mögött, hogy terelje magáról a gyanút.
Szerintem nyugodtan tedd szóvá továbbra is, hogy mi a gond. Mert ez így nem normális családi élet. És nem a féltékenységre meg a kollégákra, kolleginákra kell kihegyezni, hanem hogy rátok semmi idő nem jut. És nem a munka miatt, hanem azért mert még otthon is velük beszél, meg velük nem fáradt bulizni, de veletek fáradt együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!