Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy a férjem inkább a haverjaival
akar szórakozni és kikapcsolódni ahelyett, hogy velünk
lenne és segítene nekem?
Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a harmadik babánk. Eddig úgy volt, hogy akkortól vette ki az apasági szabit, hogy hazajöttünk a kórházból, segített mindenben, mert sajnos egyik szülés sem volt komplikációktól mentes, de most közölte, hogy a szülés napjától kéri a szabit és már alig várja, hogy kicsit lazíthasson a haverjaival...
Ez nagyon rosszul esett, amit meg is mondtam neki, de szerinte ez csak hiszti a részemről a hormonok miatt. Tényleg csak ennyi lenne, vagy nekem van igazam és önzőség a részéről?
Én a helyedben azt csinálnám hogy mikorra már Te is meggyógyultál, és a baba is kicsit nagyobbacska, fognám magam, és lelépnék 2-3 napra. Lefejsz tejet, vagy ha tápszeres akkor megmutatod hogy kell tápszert készíteni, és egy-egy puszi kíséretében kilépnék az ajtón az ámuldozó férjem elől. Befizetsz egy wellness hétvégére :)
Ja és ha dumálni merne hogy ez milyen drága, akkor mond meg neki hogy 1 hét a Balatonon sem két fillér, pláne ha még diszkókba is járkálnak. Nem értem miért kell egy 3 gyerekes családapának 1 hétig tivornyázni??!!
2014. nov. 21. 11:21
22/29 anonim válasza:
Szerintem ötös, hatos azért válaszolt úgy ahogy, mert nem ismerték a részleteket, mindenki arra gondolt, hogy két három esti sörözésrol van szó, ezt senki nem gondolta volna. Mondd, amúgy minden rendben van köztetek? Nem kéne komolyan beszelnetek egymással? Nekem nagyon üti a szemem, hogy munka után minden este programja van, és csak későn ér haza. Én nem tartom magam hazsartos feleségnek. Férjem egész hosszú hétvégérkre el szokott menni párszor egy évben haverokkal túrázni, eljar hét közben futni, soha egy rossz szavam nem volt. De nálunk alap, hogy a heti két futást leszamitva rohan haza és együtt vacsizunk, furdetunk, játszik a nagyobbak, ringatja a kicsit. Komolyan, ha csak egy hónap eltelne úgy, hogy minden este kesne, még ha logikusnak tűnne is a magyarázat (bankugyek, edzés, tárgyalás mittomen), akkor is mondanám neki, hogy meséljen, mi a baj.
2014. nov. 21. 11:45
23/29 anonim válasza:
Ja, és akik ezentúl is azt mondják, a nő részéről ez hiszti, azok próbálják belekepzelni magukat a helyzetébe : mondjuk férfiként vár rájuk egy kisebb (nagyobb) műtét. Erre nejuk közli, hogy látogatásra ne számítsanak, mert ő kihasznalja az időt, amíg a férfi kórházban van, és inkább elutasítása. Erre a férfi mondaná, hogy de Julis, hát hosszú a lábadozás, most ellovod az összes szabid amíg a kórházban vagyok, utána meg nem segítesz? Julis erre megrantja a vállát. Na, hogy esne? Férfiak, akik egy náthátol meg tudnak halni...
2014. nov. 21. 11:50
24/29 anonim válasza:
Ha mondjuk az elején leírod a teljes sztorit, nem csak morzsákat, nem lett volna félreértés....hm?
Akarta a férjed ezt a gyereket? Csak mert nem úgy tűnik.
2014. nov. 21. 15:47
25/29 anonim válasza:
Szerintem vallalj meg 3 gyereket ugyis egyedul kell majd elboldogulnod veluk.
Miert kell meg gyerek ha a ferjed a masik kettovel sem foglalkozik?
2014. nov. 22. 13:33
26/29 anonim válasza:
nem lehet hogy csak arról van szó, hogy úgy gondolja, ez a szlés, most komplikációmentes lesz?
2014. nov. 22. 14:01
27/29 anonim válasza:
Ilyen előzmények után, ha azt hiszi, minden sima lesz, akkor idióta.
Amúgy is.
2014. nov. 22. 22:35
28/29 anonim válasza:
En nem szulnek neki az tuti lehet most pont a csaszar miatt lesz gond mivel egy mutet meg tobb komplikacioval jar mint egy sika szules.
2014. nov. 23. 09:41
29/29 Dj Bax válasza:
szerintem 1 kapcsolatba igen is kell hogy haverokkal továbbra is tartsa a kapcsolatot az ember kikapcsolódjon, persze túlzásba ne vigye az ember a megfelelő egyensúly kell és akkor megértik a haverok is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!