Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyok a párommal eddig minden nap együtt voltunk. Most 2 hete egy baratjával elment dolgozni. Ma haza jött és egy telefonszámot talaláltam a pulcsijában. Valyon megcsal? Vagy igazat mond?
Szóval ez a külföldi csaj a párod barátjának a szeretője csak? És itt él feleségével valójában. Nekem ez jött le.
Amugy a csaj biztos jár Magyarországra mert lehet magyar csak kint van.
A haver telefonjába nyilván megvan ez a szám, és cetlire felírni akkor szoktunk számot, ha valakinek megadjuk azt.
Minek adhatta meg cetlire egy k**va számát a párodnak? Ezt már magadtól is kitalálhatod....
Egy próbát egér, de saájt számról hívd a számot, valami kamu ügynök szöveggel, ah letilt, akkor is azt mondja nem kapcsolható...
Egyébként itt egy a baj, ha nem csal meg a bizalom már akkor is oda... Alami oka van, hogy islet feltételezel..
Én fogtam volna a cetlit kiveszem, ki a padkára és amikor jön megkérdezem kell-e az a szám, mert nem mertrem kidobni.. Ő meg valaszol, hogy igen/ nem, és ki az.. Meg h jaj köszinelfelejtettem..
Vagy akarmi
Nem hiszem hogy megcsal, az is lehet, hogy állásajánlatot kapott! Név szerepel a papíron? Vagy csak a szám?
Egyébként attól h külföldön dolgozik a csaj, járhat Magyarországra, ez nem kizáró tényező! De szerintem nem csal meg!
Hagyjátok már ezt az örökös helyesírási hibákon való lovaglást!!annyira szánalmas.és semmi köze a kérdés tárgyához!attól még,h a kérdező nem tud helyesen írni,megcsalhatja a barátja.
Kérdező,járj utána a dolgoknak!!mert csak így fogsz megnyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!