Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 2 éve vagyok a párommal eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve vagyok a párommal eddig minden nap együtt voltunk. Most 2 hete egy baratjával elment dolgozni. Ma haza jött és egy telefonszámot talaláltam a pulcsijában. Valyon megcsal? Vagy igazat mond?

Figyelt kérdés
Külföldi telefonszámot. A barátjának akinél dolgozik van egy kinti baratnője és a párom azt mondta, hogy a barátja papirja nem az övé. Minden nap festékes ruhában megy el és abban jön haza. Ez a telefonszám eléggé elgondolkodtatott.Félek, hogy megcsal egyépként én egy elég féltékeny tipus vagyok sajnos megcsal a párom vagy csak ez egy hülye női logikázás?
2014. nov. 19. 23:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
A feltett fő kérdésedben elírtad a vajon és az egyébként szót. Csak ennyi volt a baja.
2014. nov. 20. 00:28
 52/63 A kérdező kommentje:
huuhhaa ne haragudj :)
2014. nov. 20. 00:32
 53/63 anonim ***** válasza:
Szia! Nem olvastam el a válaszokat, mert rengeteg. Az én exem úgy bukott le, hogy minden hétvégén kijárt Szlovákiába másodállàsba dolgozni. Mindig mondta, ne hívjam, mert dolgozik, úgysem veszi fel a telot, meg nem hallja stb..... Ez ment hónapokig, semmi hétvégénk közösen nem volt. Egyszer gondoltam felhívom, és egy szlovák akcentusú csaj vette fel a telefont. Hozzáteszem én a 4 év alatt hozzá sem nyúlhattam és nem is nyúltam a telefonjához! A csaj tudta ki vagyok, csak én nem. Ennyit arról, hogy én megbíztam benne, de naiv is voltam. Ne járj így, csak ezt kívánom neked, amúgy nem biztos, hogy megcsal. Egyáltalán nem biztos!!!
2014. nov. 20. 05:03
 54/63 anonim ***** válasza:
53%

Szóval ez a külföldi csaj a párod barátjának a szeretője csak? És itt él feleségével valójában. Nekem ez jött le.

Amugy a csaj biztos jár Magyarországra mert lehet magyar csak kint van.

A haver telefonjába nyilván megvan ez a szám, és cetlire felírni akkor szoktunk számot, ha valakinek megadjuk azt.

Minek adhatta meg cetlire egy k**va számát a párodnak? Ezt már magadtól is kitalálhatod....

2014. nov. 20. 07:03
 55/63 anonim ***** válasza:

Egy próbát egér, de saájt számról hívd a számot, valami kamu ügynök szöveggel, ah letilt, akkor is azt mondja nem kapcsolható...

Egyébként itt egy a baj, ha nem csal meg a bizalom már akkor is oda... Alami oka van, hogy islet feltételezel..

Én fogtam volna a cetlit kiveszem, ki a padkára és amikor jön megkérdezem kell-e az a szám, mert nem mertrem kidobni.. Ő meg valaszol, hogy igen/ nem, és ki az.. Meg h jaj köszinelfelejtettem..

Vagy akarmi

2014. nov. 20. 07:24
 56/63 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy megcsal, az is lehet, hogy állásajánlatot kapott! Név szerepel a papíron? Vagy csak a szám?

Egyébként attól h külföldön dolgozik a csaj, járhat Magyarországra, ez nem kizáró tényező! De szerintem nem csal meg!

2014. nov. 20. 07:42
 57/63 anonim ***** válasza:
Én meg tuti utánanéznék a dolgoknak.úgyse leszel nyugodt,amíg nem tudod az igazat.
2014. nov. 20. 08:53
 58/63 anonim ***** válasza:
8%

Hagyjátok már ezt az örökös helyesírási hibákon való lovaglást!!annyira szánalmas.és semmi köze a kérdés tárgyához!attól még,h a kérdező nem tud helyesen írni,megcsalhatja a barátja.

Kérdező,járj utána a dolgoknak!!mert csak így fogsz megnyugodni.

2014. nov. 20. 10:37
 59/63 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem bírom ki: nem foglya, hanem fogja. Fogd fel úgy, hogy ingyen helyesírási tanfolyam. :)
2014. nov. 20. 12:52
 60/63 anonim ***** válasza:
En megcsalnalak ha a parod helyebe lennek. hadd eld ki a felelmeidet.
2014. nov. 20. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!