Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyok a párommal eddig minden nap együtt voltunk. Most 2 hete egy baratjával elment dolgozni. Ma haza jött és egy telefonszámot talaláltam a pulcsijában. Valyon megcsal? Vagy igazat mond?
Jó, magad részéről azt értsd meg, de nagyon, hogy bele is bolondulhatsz, hogy ő is átver, meg lehet még rosszabb is, de ha ide csapsz, ha oda, aki nem akar elmenni, nem megy sehova, csak ha zavarják, vagy ellehetetlenítik az életét.
Majd kiderül és ha úgy lesz, újabb lehetőséget kapsz normálisat találni, vagy minden rendben és normálisat találtál.
Az ő oldalához meg, ha ok nélkül ilyen, akkor nem kell felvenni a kesztyűjét, de annak is van határa és az ott van, ahol még te elviseled.
Amikor 4 éve összejöttem a párommal elmesélte, hogy az előző pár barátnője megcsalta, és reméli, hogy én nem vagyok olyan. Erre én annyit kérdeztem tőle: Tudsz bízni bennem? Azt mondta: Tud! Válaszként a beszélgetésre én csak annyit mondtam neki, amikor megakar csalni engem akkor gondoljon arra milyen érzés volt az amikor őt megcsalták, és ha nekem is azt akarja akkor most szóljon és zárjuk rövidre. Szóval megbeszéltük a témát és nem is volt semmi okom a féltékenységre pedig most is 200 km-re van tőlem.
Ti is üljetek le és beszéljétek meg. Ha nincs meg a kölcsönös bizalom akkor az egész nem ér semmit, és nincs mit keressetek egymás mellett, bármennyire is "szereted". Az nem szerelem, ha nem tudsz bízni benne, az csak birtoklási vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!