Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyok a párommal eddig minden nap együtt voltunk. Most 2 hete egy baratjával elment dolgozni. Ma haza jött és egy telefonszámot talaláltam a pulcsijában. Valyon megcsal? Vagy igazat mond?
Figyelt kérdés
Külföldi telefonszámot. A barátjának akinél dolgozik van egy kinti baratnője és a párom azt mondta, hogy a barátja papirja nem az övé. Minden nap festékes ruhában megy el és abban jön haza. Ez a telefonszám eléggé elgondolkodtatott.Félek, hogy megcsal egyépként én egy elég féltékeny tipus vagyok sajnos megcsal a párom vagy csak ez egy hülye női logikázás?2014. nov. 19. 23:22
11/63 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle és az volt a válasza,hogy remélem nem hivogatod amikor a barátomnak a barátnője.nem kavarsz be nekik... Tudom,hogy biznom kellene benne de miért az ő zsebében van más barátnőjének a telefonszáma.
2014. nov. 19. 23:33
12/63 A kérdező kommentje:
Hivtam a számot és azt mondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Svájci telefonszám. +41 es.
2014. nov. 19. 23:34
13/63 anonim válasza:
Kérdező a 10es hszemre esetleg válaszolnál?
14/63 anonim válasza:
Csak, mert ha logikusan elkezdenél végre gondolkozni, akkor legyőzhetnéd a féltékenységedet.
16/63 A kérdező kommentje:
Nem gonbdoltam,hogy kiszalad külföldre ennyire ostoba azért én sem vagyok... Hanem pl magyarban él a csaj csak külföldön dolgozik pl Svájcban ami elég gyakori meló hely.
2014. nov. 19. 23:37
17/63 A kérdező kommentje:
Ma pl. a barátja folyton hivogatta,hogy mikor jössz már értem az a barátja akinél dolgozik akié állitolag a telo szám. Kérdeztem tőle,hogy megy valahova erre azt mondta,hogyy nem megy csak a barátja hivta fel a felesége előtt,h együtt mennek el.
2014. nov. 19. 23:39
18/63 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, ő már úgyis eldöntötte, hogy megcsalja a párja. Csak azért kérdez itt, mert bizonyságot akar a képzelgésére.
Ne haragudj, de így csak elfogod veszíteni a párodat. Tényleg azt akarod???
19/63 A kérdező kommentje:
mindegy ez az egész elég furának tűnik vagy csak én látom úgy. már sajnos én sem tudom :( egy a baj bármit kérdezek egyből rám hárit :(
2014. nov. 19. 23:40
20/63 anonim válasza:
És mit ad isten pont akkor kezd ki egy svájci csajjal, amikor elkezd dolgozni? És még lesz is olyan idióta, hogy lebuktatja magát? :) Letudnak bukni a pasi, de nem ilyen durván, ennél azért ők is trükkösebbek.
Az mondjuk érdekes, hogy nem is kapcsolható szám, de annál inkább higgadj le, és fogd fel, hogy nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!