Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki csak két tanúval ment házasodni?
Már hamarosan 10 éve vagyunk együtt a párommal, mem tartjuk fontosnak a házasságot, de babát várok és úgy döntöttünk mégiscsak jobb és könnyebb lesz minden ha összeházadodunk.
Hogy működik ilyen esetben a polgári esküvő? Nem ciki hogy csak mi és két tanú van jelen (párom szülei már nem élnek, az enyéim meg nem érzik úgy hogy egy ilyen esküvő ér annyit hogy eljöjjenek? Ciki ha nem öltözünk ki? Tényleg nincs szükség még gyűrűkre sem?
Köszi a válaszokat :) Igazából utálom a felhajtást, szóval nekem tökéletes lesz így 4esben csak nem tudtam vajon mi vagyunk e csak ilyenek :)
A kiöltözést meg azért kérdezem mert nagy hasra már nehéz ruhát találni és nem akarnék kiadni annyi pénzt egy kosztümre vagy alkalmi ruhára amit később úgyse tudnék felvenni :)
Köszi mindenkinek még1x, a jókívánságokat is :)
Nem olvastam el a többi választ, de mi így csináltuk. :) Régóta így terveztük, ellenünkre van a nagy felhajtás, az, hogy most babát is várok, csak az i-re tette fel a pontot.
Dehogy viseltem nagy ruhát, mondjuk még hasam sem volt olyan óriási, de egy szép fehér felsőt vettem, gyönyörűen megállta a helyét egész nyáron mindenféle eseményeken.
Nekem édesapám volt a tanúm, a férjemnek az édesanyja. Plusz egy vendégünk volt: anyukám. :))) Így voltunk öten.
Mondjuk gyűrűnk volt, de nem tudom, kötelező-e. Egyébként SEMMI MÁSUNK sem. Nem volt virágom (ezen mondjuk mindenki ki volt akadva, nem tudom, azért a negyed óráért minek szorongassak egy csokrot, kapok elég virágot a férjemtől egyébként is), nem volt bevonulózenénk (mivel nem volt bevonulás sem), alapvetően nem volt zene (mert annyira rövid volt a ceremónia, hogy nem volt értelme 2-3 perces dalokat hallgatni), nem volt szülőköszöntés (de persze ettől másnak lehet, mi nem akartunk nagy összeborulást-sírást, végignevettük a ceremóniát mindannyian), valamint nem volt gyertyagyújtás, homokceremónia (ezek tőlünk nagyon távol állnak).
Egy jó hangulatú, picike ceremónia volt, és ha százszor újracsinálhatnám, sem csinálnám másként.
Utolsó vagyok: ja és a gyűrű.
Pont így gondolkodtam én is, mint te. Elmentünk ugyan aranygyűrűt nézni, de lehidaltunk az áraktól. Persze, ne értsd félre, akinek van rá, meg aki éveken át gyűjtögetett, az nyilván vegye meg, dehogy akarom én leszólni. De nekünk máshová kellett most csoportosítani a pénzt. Ebből a megfontolásból nemesacél gyűrűink lettek, szerintem gyönyörűek, az enyémben még kövek is vannak, nem gyémántok, na, de kit érdekel. :) A legtöbben megkérdezik, hogy fehérarany-e, de én nem szégyellem, elmondom nekik, hogy nem, nemesacél. A kettő együtt tizedébe került, mint az arany került volna.
A gyerekem egyházi házasságot kötött a nyáron. Ott volt fehér ruha, ajándék, lagzi meg ami kell. Onnantól költöztek össze és tekintette mindenki férj-feleségnek őket.
Polgári esküvőt most tartottak, oda csak a két tanút és a szülőket hívták. (Pontosabban azt mondták, hogy nyugodtan mehetünk, ha szeretnénk.)
és a szülők jeés a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!