Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megtudni hogy kiszeretett belőlem a feleségem? 33/F
10-es válaszoló neked nagyon nagy szívfájdalmad lehet, ha azt hiszed, h a nők nem képesek szeretni! Remélem túl leszel rajta, és képes leszel újra nyitni a világ és a nők felé.
Ha egyszer szeretett a feleséged, már pedig valamiért csak hozzád ment, akkor csak éleszd fel újra a kapcsolatot kicsit. Akár egy szál virággal egy kedves sms-el dobd fel a napját. Ha azt veszed észre, hogy nem értékeli, akkor kezdhetsz el gyanakodni.
Várom a fejleményeket. :) 28N
#12 Rendes hölgyek, ne haragudjatok, hogy általánosítottam, nem rátok gondoltam.
Telibe találtál, kiismertél.
Én is remélem, és akkor már régóta gyanakodhatok. :-(
"Honnan lehet megtudni"
Honnan, honnan?
Hát a szeretőjétől!
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen a gondjai velem azok voltak hogy be lettem skatulyázva hogy én semmit se értek meg és csak a rosszat nézem a tetteiben és nem a jót.
Pedig hát van benne igazság sajnos bele gondolva én is be skatulyáztam őt emiatt elhidegültünk egymástól és nem nagyon kommunikáltunk egymással majdnem külön életünk van már idáig fajult mamár pedig párterápiára járunk mert nem akarom elveszíteni őt van tőle 2éves fiam és nem akarom hogy a kommunikáció és figyelmetlenség miatt teljesen kiszeressen belőlem.
Hát téged jól hasba akasztott a csaj.
Így is, úgy is el fog hagyni. És természetesen téged fog beállítani hibásnak. Mind így csinálja. Sőt még azt is elérheti, hogy "te" akarjál válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!