Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külföldi munka kontra család?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi munka kontra család?

Figyelt kérdés

Férjemnek jó állása van, megbízható cégnél itt Magyarországon. De most jött egy olyan lehetőség...külföld (Jordánia) Ez egy magyar állami cég külföldi projektje..2 évig tartana. 3 hét külföld 1 hét itthon. (2 évig) A pénz nagyon kecsegtető.

Azt azért még megemlítem hogy a jelenlegi munkahelyét már rég ott akarná hagyni, csak még nem volt jobb...most lenne. De ugye mi (a család) itt vagyunk.

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

2014. nov. 14. 13:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
10 Azért nekem furcsa így ez a sztori, a féléves oké, hogy nem ismeri fel az apját. De egy 4 éves! Úgy, hogy havonta egszer egy hétig együtt vannak, amikor meg nem akkor skype? Lehet, hogy a gyerekkel van inkább valami gond, az elvált szülők nem látják ennyi időt a gyereküket, mégis megismeri őket a gyerek. Az én férjem apja pl. katona, ő féléveket nem volt otthon, mégis megismerte őt az akkor még ovis férjem, pedig akkor még nem volt Skype és háborúból telefonálni se nagyon lehet.
2014. nov. 14. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Ez nagyon nehéz lesz mind a kettőtöknek,de ha megéri anyagilag és nagyon erős a kapcsolat akkor lehetséges hogy nem fog rámenni a család de te tudod hogy milyen mély a kapcsolatod a pároddal. Na és a gyerekeknek is rossz lesz hogy nem látják minden nap apát de megszokják végül is 2 hetente hazajár 1 hétre.
2014. nov. 14. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Ezt magadnak kell eldönteni, illetve a ferjednek. Nekem semmi penz nem erne annyit forditott esetben, hogy havonta 3 hetet külön legyek a csaladomtol, csak ha a megelhetesünk lenne veszelyben.

Ferjed szivesen menne?

2014. nov. 14. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Külföldre szavazok. Mondom ezt úgy, hogy a férjem kéthavonta jár haza 2 napra, 3 gyermekünk van. Majd megyünk utána mi is, de egyelőre itthon vagyunk. Érdekes, amit a négyéves kisfiú anyukája mond. Férjemet simán megismerte a 10 hónapos kisfiunk 2,5 hónap kimaradás után. Mosolygott rá, fellelkesült, teljesen természetesen kezelte, hogy apuka felkapta, átpelenkázta, ő is fürdette meg. Pedig rettentő bizalmatlan az idegenekkel szemben, elfordul, sőt sír, ha valaki felveszi, aki nem én vagyok, vagy a nagyszülők. Vagy apuka.
2014. nov. 14. 15:46
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Olyan lehetőség nincs, hogy pár hónap után utána mész a gyerekekkel? Hány évesek? Lehet érdekes tapasztalat lenne neked, és nekik is. Persze a koruktól függ, ide-oda rángatni a gyereket nem lehet, de ha még kicsi, és nem oszt nem szoroz, hol vagy velük otthon, akkor biztos kimennék én is. :)
2014. nov. 14. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
36%

11!

Próbáld meg értelmezni kérlek amit írtam.

Nem azt írtam hogy 4 évesen nem ismeri meg az apját!!!!! 1-2 évesen igen,akkor nem ismerte meg és félt tőle. Apuka emiatt sírt hogy a saját fia idegenkedik tőle és a szíve szakadt meg, a gyerek meg apuka ottléte miatt sírt mert nem értette ki az az "idegen bácsi". Hanem azt hogy ha meglátja meg van illetődve. Az első 1-2nap még most is távolságtartó az apjával,aztán ahogy kezd felengedni az apja megy is vissza.

Akárhogy is nézzük ez nem normális családmodell! Anya-gyerek itthon,apa több száz km-rel odébb....

2014. nov. 14. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Jó állást nem hagynék itt.

Mérlegeld azt is, hogy az ilyen házasságok ezután 95%-ban válással végződnek, mert a havonta 1 heti találka biztos út az elhidegüléshez.

2014. nov. 14. 19:33
 18/18 anonim ***** válasza:

"Oszinten, a havi 30napbol egy teljes het otthon, az 7/30.

Amugy meg 2/7 (a hetvege vs hetkoznapok). 0.23 - 0.28, az arany majdnem ugyanaz."

Ez konkrétan csak akkor lenne igaz, ha az asszonyka se dolgozna egy percet sem azon a héten, illetve a gyerekek is lógnának az óvodából/iskolából arra az időre.

Egyébként marhára kevés.

Nem, nem vállalnám be. Fél év még oké, két év már nem.

Akkor támogatnám benne, ha mehetne vele a család is.

2014. nov. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!