Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi munka kontra család?
Férjemnek jó állása van, megbízható cégnél itt Magyarországon. De most jött egy olyan lehetőség...külföld (Jordánia) Ez egy magyar állami cég külföldi projektje..2 évig tartana. 3 hét külföld 1 hét itthon. (2 évig) A pénz nagyon kecsegtető.
Azt azért még megemlítem hogy a jelenlegi munkahelyét már rég ott akarná hagyni, csak még nem volt jobb...most lenne. De ugye mi (a család) itt vagyunk.
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Ezt magadnak kell eldönteni, illetve a ferjednek. Nekem semmi penz nem erne annyit forditott esetben, hogy havonta 3 hetet külön legyek a csaladomtol, csak ha a megelhetesünk lenne veszelyben.
Ferjed szivesen menne?
11!
Próbáld meg értelmezni kérlek amit írtam.
Nem azt írtam hogy 4 évesen nem ismeri meg az apját!!!!! 1-2 évesen igen,akkor nem ismerte meg és félt tőle. Apuka emiatt sírt hogy a saját fia idegenkedik tőle és a szíve szakadt meg, a gyerek meg apuka ottléte miatt sírt mert nem értette ki az az "idegen bácsi". Hanem azt hogy ha meglátja meg van illetődve. Az első 1-2nap még most is távolságtartó az apjával,aztán ahogy kezd felengedni az apja megy is vissza.
Akárhogy is nézzük ez nem normális családmodell! Anya-gyerek itthon,apa több száz km-rel odébb....
Jó állást nem hagynék itt.
Mérlegeld azt is, hogy az ilyen házasságok ezután 95%-ban válással végződnek, mert a havonta 1 heti találka biztos út az elhidegüléshez.
"Oszinten, a havi 30napbol egy teljes het otthon, az 7/30.
Amugy meg 2/7 (a hetvege vs hetkoznapok). 0.23 - 0.28, az arany majdnem ugyanaz."
Ez konkrétan csak akkor lenne igaz, ha az asszonyka se dolgozna egy percet sem azon a héten, illetve a gyerekek is lógnának az óvodából/iskolából arra az időre.
Egyébként marhára kevés.
Nem, nem vállalnám be. Fél év még oké, két év már nem.
Akkor támogatnám benne, ha mehetne vele a család is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!