Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A többi lenn.
A férjem keményen dolgozik, szinte csak dolgozik. Kb 5 éve nyomja ezerrel, előtte azért láttuk is néha...2 gyerek, 15 év ismeretség, 12 év házasság.
A férjem sohasem játszik a gyerekekkel, amikor hazajön, eszik, tv-t néz, aztán melózik tovább a gépén. Én miatta nem tudok normális munkahelyet találni, mert ő nem megy szabira, táppénzre, olyan a munkája hogy még külföldről is hazahívták a nyaralásunkról 1 napra, mert nélkülözhetetlen volt. Sokat kell emiatt nyelnem, de egyébként jó ember. Viszont amikor lehetne egy kis szabadideje azt tv nézéssel henyléssel tölt. (sokat kirándulunk, közben folyton telefonál...álladóan a fülén a telefon...)A legnagyobb fájdalmam hogy a gyerekek ezt már megszokták, és hiába van itthon állandóan engem ugráltatnak....anya így..anya úgy...apa mintha nem is lenne. Szinte semmi kapcsolat köztük.
Egy story: Tegnap begörcsölt a talpam, és viccesen egymásra csavarodtak a lábujjaim. Mondtam a családnak hogy nézzétek már a lábujjaimat hogy összetekeredtek! Mosolyogták vicceskedtek, én meg szenvedtem, és mondtam a férjemnek hogy nyomkodja már meg, és mikor hozzá ért a lábamhoz a fiam (5 éves) visított hogy ne bántsd az anyát!!!! Mert ugye én közben kínlódtam a görcstől. A férjem rámförmedt hogy mikor Ő nincs otthon akkor én mindig ellene beszélek a gyerekeknek,és hogy nyalom a fiúnk fenekét, anyámasszony katonája lesz belőle. :( Megsértődött és befordult az ágba és elaludt.
A sztoryt azért meséltem el, mert én utána odamentem hozzá és mondtam neki hogy nem én vagyok az oka annak hogy a gyerekek nem ismerik őt, hanem az hogy nem törődik velük. Kiosztott hogy szar feleség és anya vagyok...azóta nem szóltam hozzá, nagyon megbántott és elgondolkodtatott...mindenen...mit gondoltok?
Én első körben elköltöznék 1-2 hétre vagy hónapra, albérletbe, hogy tudja hogy ez most komoly. Amit onnantól tenne az határozná meg, hogy hova tovább.
A vallást nem keverem ide, mert kétlem hogy valaki csak azért maradna a férjével és tenné ki a gyerekeit szenvedésnek, mert valami vallási dogma ezt követeli meg. Ilyet jóérzésű ember nem csinál.
"A férjem keményen dolgozik"
"Én miatta nem tudok normális munkahelyet találni"
Talán az a nagy bajod, hogy nincsen munkahelyed!
Ő kidolgozza értetek a belét, amíg neked az az összes "problémád", hogy "nézzétek már a lábujjaimat hogy összetekeredtek"
"A barátnőm akivel 8 éve ismerjük egymást mindig amikor panaszkodtam mindig a férjem mellé állt."
Basszus! Még a saját barátnőd is a férjedet védi.
Úgy tűnik, hogy leginkább benned van a hiba!!!
Szerintem is agyadra ment a sok szabadidő. Menj el részmunkaidőben dolgozni, jót fog tenni.
Apukának meg egy tasli, aztán kezébe adni a kölykét, elmenni kikapcsolódni.
Nem bonyolult dolog a házasság, ha nem bonyolítjátok túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!