Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az őszinteség, vagy a hűség fontosabb?
11/23 Legyenmondjuk Ket válasza:
szerintem embere válogatja, miért legyél hűséges? ha adhat valamit egy 3. amit megért a 2. akkor te az 1. leszel a legboldogabb. az őszinteség viszont nagyon fontos ebben az esetben. a kapcsolatok komplikáltak nincs egyértelmű válasz.
a lényeg hogy mindenki tudjon mindent és szabadon dönthessen. Vannak elég irreális de működő kapcsolatok.
2014. nov. 8. 08:43
Mindkettő fontos. A hűség minden formában. Az őszinteség... hát, ha nem igazán tetszik az új frizurája és azt füllentem, hogy tetszik, talán arra még nem megy rá a kapcsolat.
2014. nov. 8. 08:47
Nekem a hűség.
Ha hazudott valamiben, de nem csalt meg, azt sokkal könnyebben megobocsájtanám, mintha megcsalt volna és elmondja.
2014. nov. 8. 09:32
Mindkettő.De az őszinteség fontosabb.
2014. nov. 8. 09:32
A 2 üti egymást.Ha valaki hüséges, akkor nem történik nagy dráma a családokban.Viszont az õszinteséggel vigyázni kell, mert nem mindenki fogadja el.Ha õszinte vagyok és kinyilvánitom a véleményemet,nem biztos,hogy mindenkinek jól esik, tehát van,amikor mellé kell beszélni dolgoknak, mert vannak emberek,akik azt várják el.Végeredményben a hüség sokkal fontosabb!
2014. nov. 8. 09:34
Mindkettő, egyik sem elég önmagában. Értsd: hiába hűséges, ha közben össze-vissza hazudozik mindenről, nem tisztel és nem becsül ezzel. És hiába őszinte, ha megcsal... akkor sem tisztel. A kettőnek együtt kell teljesülnie.
2014. nov. 8. 10:03
Miután itt többen felvetették az őszinteség kapcsán a frizurát, azért én azt gondolom, hogy a kérdés kiírója nem hétköznapi apróságokra gondolt az őszinteség kapcsán - mert az valóban nem dráma, ha valaki tapintatosan nem mondja el az őszinte véleményét egy ebédről, vagy egy frizuráról...
Inkább olyasmi jut eszembe, mint a fogamzásgátlásban-terhességben-gyerekvállalásban való hazugságok, eltitkolt adósságok, hitelfelvételek és bankszámlák, és társai. Szóval a pár életében alapvető, hosszútávú, nagy jelentőségű, komoly dolgok - nem a frizura.
2014. nov. 8. 10:55
Nekem az őszinteség fontosabb. Nem azt mondom, hogy ha megcsalna, meg tudnám bocsájtani, de ha valaki hazudik, azt mindennél jobban utálom.
2014. nov. 8. 11:38
Egy apróbb hazugságot még meg tudok bocsátani, egy apróbb félrelépést már nem. A hazugság is rossz, de a hűtlenség nem fér bele nálam.
2014. nov. 8. 12:33
20/23 anonim válasza:
Ha úgy nézzük, hogy egy adott lánynak kell választania egy őszinte és egy hű csávó között. A hű csávó nem lép félre, de más dolgokban attól még hazudozhat, a másik csávó félrelép, de aztán elmondja.. akkor valószínűleg a hű embert választanák a legtöbben :D
2014. nov. 10. 13:04
Kapcsolódó kérdések: