Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi miatt fajulhat addig egy házasság hogy szexpartnert keresnek a neten?
Van egy ismerős házaspár.
7 éve vannak együtt van 2 gyerekük.
Jó módúak nincsenek anyagi gondjaik.
Megtudtam hogy pasit vagy párt keresnek a neten.
Érdekelne hogy másoknak mi a véleménye erről?
Persze tudom semmi közöm hozzá és nem is érdekel pusztán csak kíváncsi vagyok mások hogy látják ezt?
Csak nekem abszurd az ilyen házasság?
Szerinted az a házasság ahol mással működik csak a szex az tökéletes?
Akkor mi a jó francnak kellett összeházasodni meg gyereket szülni?
Mit fog látni az a gyerek?
Mit fog ahhoz szólni hogy anyuci meg apuci mindig mást visz haza?
És még mielőtt valaki mondaná tudom hogy így van ő maga mondta....
"Szerinted az a házasság ahol mással működik csak a szex az tökéletes? "
Nem tökéletes, ők errefelé keresnek megoldást.
Ilyet is láttam, meg még olyat is, hogy ez javított a helyzetükön,
Ha jól emlékszem egyszer azt mondta nekem hogy a férjének túl nagy a ... ezért neki nem sok módon jó vele a szex.
Persze ezt is megértem van ilyen de akkor is könyörgöm ez a megoldás hogy hol a nő hol a férfi fekszik le mással ráadásul úgy hogy a másik fél még tud is róla?
Akkor nem is kellett volna összeházasodni hanem keresni egy olyan partnert aki megfelel az igényeknek.
Egyszer mi is kipróbáltuk a férjemmel. Neki nagy vágya volt kipróbálni hármasban, így én nem ellenkeztem. Kellemes este volt, mindannyian élveztük.
Egy állandó harmadik "partner" nekünk furcsa lenne, de ettől még másnak lehet így normális.
A gyerekeink 5 év alattiak voltak, semmit nem tudnak az egészről nyilván. Azt sem tudják, hogy milyen pózban szeretjük, milyen egyéb dolgokat próbáltunk ki stb. Nekem az a furcsa, ha a gyerekek tudják, hogy hogyan élnek nemi életet a szüleik.
Hát nekem nem férne bele az tuti.
Ha én szeretem a férjemet/feleségemet eszembe se jutna mással szexelni.
A jó házasság szerintem nem itt kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!