Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinél 5x-10x többet keres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinél 5x-10x többet keres a férje, annak nincs lelkiismeret-furdalása?

Figyelt kérdés

Ugye, itt mindig írják, ha valaki nem dolgozik vagy gyeden, gyesen van, akkor el kéne magát ásni, meg örüljön, hogy a férje megtűri stb. meg egyesek írják, hogy ők hallgatnának, mert még azt is eltartják, aki gyeden van a gyerekkel.

Na most, akkor ilyen házasságban mi a helyzet? Nem kéne szégyellni magát a nőnek, hogy nagy, drága új házban tud lakni? Meg szép autóval járni? Sőt még nyaralni is mehetnek. Meg nem kell neki megnézni a hús meg az arckrém árát? Meg a jobbik öblítővel is moshat? Mert nyilván a 80-100 ezres fizetéséből nem tehetné meg, csak azért teheti, mert a férje sokat keres. Akkor tehát kihasználja, hogy a hátán hogy fel tudott kapaszkodni, nem? Vagy erre akkor azt mondanák, hogy jaj az más? Vagy mondjuk aki kényszeresen ragaszkodik az egyenlőséghez és külön kasszához az faházba menne a Balaton partra nyaralni, míg a férje Thai földre megy, mert így igazságos, neki ne fizesse ki?

2014. okt. 25. 16:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Látom sokan értették. Hát igen, én is arra szoktam gondolni, hogy van vagy 10 évük még, hogy eljussanak a házasságig. Most csak lepontozni tudtak.

Az utolsó a legjobb. Nálunk is volt ilyen, mikor melyikünktől féltették a másikat. A csúcs az volt, mikor a szemembe engem szidtak, hogy ingyen élek, majd 3 évvel később tök ugyanaz az ember kezdte nekem megmagyarázni, hogy a férjem használ ki nagyon csúnyán engem. Majd pár év múlva ugyanez az ember megint lehúzósozott nekem, majd ismét pár év múlva már duruzsolta a fülembe, hogy a férjem a pénzt szereti, amit keresek. Érdekes. Ja férjet se cseréltem közben. :)

Milyen szar lehet úgy élni, hogy valakinek ennyire pénzközpontú csőlátása van.

2014. okt. 27. 22:50
 22/22 anonim ***** válasza:

Így igaz, és ha már ilyen sivár a világuk, hát idehányják... mert attól is jobbnak érzik magukat, ha másokat lehúznak.

Ahogy a 20-as írja: az egy KAPCSOLAT, a többi meg szatócsbolt.

2014. okt. 28. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!