Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, nektek mennyi szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyi szexre van szükségetek? Mi lehet az oka annak ha nem akartok a párotokkal túl gyakran szeretkezni? Már nagyon kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

A párom 30 év alatti és már 5 éve vagyunk együtt. Mostanában a szexuális életünk csapnivaló,jó ha hetente egyszer szeretkezünk, az is olyan mintha pisztolyt tartanék a fejéhez. Nincs kedve soha, nem kezdeményez, egyszerűen mintha nem vágyna rám/szexre. Egyáltalán nem vagyok igénytelen nő, figyelek mindig a megjelenésemre és igyekszem mindig a lehető legvonzóbbá tenni magamat a számára.(szexi hálóingekben alszom mostanában (bár ez még egyetlen egyszer sem jött be),igyekszem több nőiesebb ruhát hordani, magassarkút, kicsi smink akkor is ha otthon vagyok csak)

De egyszerűen már nagyon kétségbe vagyok esve. Borzasztóan bánt, hogy egyáltalán nem érezteti velem, hogy kellek neki úgy mint nő. Sajnos már eljutottam ahhoz a szintig, hogy nekem sincs kedvem "többet beleadni" a dologba, már megalázónak tartóm, hogy folyamat próbálkozom és semmi. Ő annyit mond, hogy kezdeményezzek én többet, de általában ha kezdeményezek vissza szokott utasítani, illetve már az én lelkemnek is nagyon szüksége lenne arra, hogy ő akarjon velem szeretkezni,ő kívánjon meg engem.

2 éve áll fenn ez a helyzet körülbelül. 22 éves vagyok.

Mit csináljak?

(Nem csal meg,ebben biztos vagyok, és nem szeretnék szakítani.)

2014. okt. 25. 08:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Hati 1-2 teljesen átlagos és normális egy házassagban sztm. Nekünk ennyi van és mondjuk egymást közt milyen harmonikus és jó a sexuális életünk. Mondjuk lehet az a gond hogy te többször akarod. Miert te hanyszor szeretnéd?
2014. okt. 25. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Mi is fiatalok vagyunk, de az utóbbi 2-3 hónapban hasonló problémákkal küzdünk. Igaz, én legalább tudom az okokat, a férjem nagyon stresszes, és ez hatással van nagyon a libidójára... Építkezünk, mellette helyt kell állni a munkában, most kezdett el egy nehéz szakot az egyetemen, szóval "összejött minden". Az sem segít, hogy meddőségi problémákkal küzdünk, pedig szeretnénk babát... Mostanában heti- 2 heti 1* sikerül elcsábítanom, én őrülten küzdök a hiányával, és tudom, hogy egyébként ő is kíván (ha éppen nincs stressz, még évek után is egymásnak esünk naponta, kétnaponta), ezért igyekszem türelemmel lenni... Csak az tartja bennem a lelket, hogy ha végre ágyba szédülünk, az viszont bitang jó még mindig, és egyszer csak felépül a ház, illetve kicsit könnyebb lesz neki az egyetemen.

Mit mondott, neki miért nincs igénye többre? Van esetleg nálatok is olyan stresszfaktor, ami befolyásolja a dolgot?

2014. okt. 25. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Fenyegesd be, hogy szakítasz, ha így megy tovább. Legyél őszinte, és mondd, hogy neked ez k.va kevés. :-) Ha meg erre sem reagál, akkor hagyd el és kész. Fiatal vagy, találsz mást. Bocsi, de szerintem nem neked kéne érte pedáloznod.
2014. okt. 25. 13:04
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mind nagyon hasznos volt a számomra!

Nekem igazából az a problémám, hogy nekem heti 2-3 alkalomra lenne szükségem, erre az egy alkalom is ritka és már kicsit kínos a számomra. Természetesen már régebben is beszéltünk erről, havonta egyszer megbeszéljük, hogy nekem ez így nem jó, de eddig nem változott semmi.

A stresszben lehet valami, nem rég váltott munkahelyet, de előtte sem volt már rendben minden, illetve egy ideje már emiatt nem hiszem, hogy stresszes lenne.

Mindenesetre köszönök minden választ, mindenkinek ment a zöld kéz :)

2014. okt. 25. 14:30
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Mennyien ücsörögtök,a langyos vízben! Mindenki beletörődik,ez így jó,hiába akarna többet,másra vágyik.Meg is érdemlitek,de csak magatoknak hazudtok,szánalmas....
2014. okt. 25. 14:46
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Otthon elunt, de amúgy csinos csajok jelentkezése itt helyben :-) Kereslet-kínálat alapon.38F
2014. okt. 25. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
14 Szerintem ha van heti 1 szex, 5 év után az teljesen oké, vegyél nyugodtan egy-két vibrátort, nem viccből írom, nekem is van, nekem is több igényem van a szexre, mint a férjemnek, de azt nem lehet elvárni, hogy 3-szor csinálja hetente, ha neki csak 1 fér bele, fáradtság, egyéb miatt. Az viszont gáz, ha nincs is kedve hozzá, azt minél hamarabb meg kell beszélni, mert ha annyiban hagyjátok a dolgot, akkor utána tényleg semmi szex nem lesz és utána már csak a válás jön. A házasságot összetartja a szex, ha sokáig nincs, akkor ott súlyos gondok lesznek előbb-utóbb.
2014. okt. 25. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem a mennyiség a fő gond szerintem,hanem a hozzáállása.Nekem is volt ilyen párkapcsolatom,amikor az egész olyan volt a barátom részéről,mint valami "szükséges rossz"amit le kell tudni.Megbeszélni nemigazán tudtuk,mert tagadta,hogy így lenne,de én éreztem.Még 1.5 évig "kinlódtam" vele aztán otthagytam.A mai napig nem fogta fel,hogy mi bajom volt,de nekem az előjáttékként ásítással fűszrezett 10 perc reszelés misszionárius pózban nem szex.Hiába vetettem fel újításokat midennel volt valami baja.Nekem teljesen elment az önbizalmam,már nem is éreztem nőnek magam,pedig nem nézek ki rosszul.Sajnálom,hogy nem tudtam mondani semmi biztatót,de ha már 2 éve ez megy ne nagyon reménykedj,hogy "latin lover" lesz belőle bármikor is...
2014. okt. 25. 18:00
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
16-os, Te nagyon nagy arc vagy! :) Kérdező! Nálam két kapcsolatomban is ez volt, mindkétszer szakítottam. Ha ez két éve így megy, akkor már nem valószínű, hogy helyrebillenne a dolog. Valószínűleg tényleg mások az igényeitek, szóval ha megalázva érzed Magad, és kielégítetlennek, akkor lépj, ha tudsz!
2014. okt. 29. 14:07
 20/20 anonim válasza:

Egy egészséges férfinak heti min. 3 alkalommal van szüksége szexre!

Ha ennél ritkábban hajlandó szexelni, és ezt sem ő kezdeményezi, akkor az tény, hogy: LESZIPPANTOTTA VALAKI MÁS!

2017. márc. 21. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!