Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet érzések nélkül szeretkezni?
Hogyan lehet érzések nélkül szeretkezni?
Férjemmel lassan 10 éve vagyunk együtt, gyönyörű lányaink vannak, de párom pár hónapja nem akar semmit.
Vettem vágyfokozó cseppeket és ennek használatával azt értem el, hogy regisztrálta magát egy szex társkeresőre.
Az a bajom, hogy érzések nélkül nem tudok testi kapcsolatot létesíteni mással, szégyenlős is vagyokés nem tudnék utána visszamei és a párom szemébe nézni úgy, hogy nem történt semmi. Pedig sokkal nyugodtabb lennék, ha volna testi kapcsolatom.
Már próbáltam könyörögve, követelőzve, mindenhogyan, de nem megy férjemmel...
Én a helyedben biztosan javasolnám neki, hogy vagy szexuálpszichológushoz vagy családterapeutához kéne fordulnotok, aki segítene a problémák megoldásában, és megmenthetnétek a házasságotokat. Ha nem lehet rávenni, nincs értelme a házasságnak. Borzalmasan megalázóm amiket leírtál.
És nyíltan közölte veled, hogy hová regisztrált, vagy hogy derült ki?
Ez nagyon megalázó,amikor egy nõ könyörög a férjének, hogy legyen vele.
Keresned kell más utat, és a férjed tud ezekután a szemeidbe nézni? Viszont te nem tudnál, lehet azt kellene, hogy megcsald és akkor felébredne.
Lehet, hogy indiszkrét kérdés, de mennyire vagy formában gyerek után? Nem hanyagoltad el magad?
A férjed bent volt szüléskor? Ha igen, akkor nem lehet, hogy emiatt már csak anyaként tud rád nézni?
Beszéltetek már a konkrét problémáról? Hajlandóságot mutat afelé hogy megtudjátok oldani ezt? Ha tudnád a konkrét okot, könnyebb lenne kitalálni a megoldást. A férjed körül minden rendben? Okozhatja ezt stressz, nagyobb változás. Ismerős a probléma egyèbként nálunk is sajnos...
Mondjuk nem azon kéne gondolkodni hogy hogyan menj félre, hanem rátalálni a megoldásra...
# 4/8
Na te is a hűség mintaképe lehetsz
Orvoshoz kell fordulnia és megkeresni a megoldást. Nem tovább lépni az első nehézségek után. Nem csoda ha ennyi válás van.
Nem kell ott orvos.
A férjed egyszerűen megunta a szexet. Mi 22 éve vagyunk házasok (+ 6 év), de ha jött volna az unalom valamit kitaláltunk. Más pózok, kis síkosító, stb. Mai napig működik minden.
(Ffi vagyok, tehát nagyrészt tapasztalatból beszélek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!